logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Folina: autocolante geam antiefracție, antisolare, antimonotonie

Prețuri accesibile, gamă variată de modele, eficiență – autocolantele pentru geam se încadrează categoriei de articole pentru casă în proiecte de tipul Do It Yourself, fiind o soluție pentru cei care s-au săturat de interioare monotone și prea expuse luminii solare sau se tem de spărgătorii de case.

folina-3943
Soluții decorative și practice pentru orice geam/Folina.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Martie 2019

Vă prezentăm astăzi autocolantele pentru geam de la Folina, căci ni se par pe cât de accesibile ca preț, pe atât de eficiente contra unor probleme destul de des întâlnite. Acest tip de autocolant este simplu de aplicat pe suprafața geamului, neimplicând asistență din partea furnizorului. Oricare dintre noi e capabil, cu ajutorul unor minime instrucțiuni, să-și securizeze fereastra împotriva hoților, soarelui sau monotoniei.

Dacă fereastra nu dă spre o priveliște pe care s-o admiri încontinuu, ci spre curtea vecinului, sau dacă geamul are o formă originală pe care nu dorești s-o ascunzi în spatele perdelei, autocolantul decorativ este o soluție. Se poate folosi pentru orice fel de fereastră, din camere, din bucătărie și baie, autocolantul fiind rezistent la orice condiții de umiditate. În alegerea modelului nu trebuie ținut cont decât de gusturile personale.

www.folina.ro
www.folina.ro

Autocolantul antisolar este o soluție pentru încăperile mult prea expuse soarelui; fereastra se încinge, lumina te orbește, pe scurt poți chiar să simți nevoia unei umbriri a camerei. Poți opta pentru un autocolant care să reducă strălucirea soarelui în casă, influențând inclusiv gradul de încălzire a camerei și împiedicând decolorarea obiectelor. Colecția este variată din punct de vedere cromatic și contribuie inclusiv la personalizarea estetică.

www.folina.ro
www.folina.ro

Folia antiefracție e cea mai interesantă propunere de la Folina. Modelul de folie transparentă (pentru că există și modele colorate) se aplică pe geam, de preferință sub baghetele ferestrei, și în caz de spargere a ferestrei, cioburile rămân lipite pe folie evitându-se astfel posibile accidentări. În cazul unei tentative de pătrundere prin efracție, rezistența foliei va descuraja tâlharul, geamul lăsând impresia că nu poate fi făcut țăndări.

www.folina.ro

Folina este inclusiv distribuitor de autocolante pentru mobilier, dar despre asta, într-un alt material.

Publicitate