logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bairon Speed – patul care se rotește după televizor!

O inovație chiar neașteptată: un pat cu margini rotunjite care se învârte în așa fel încât să poți adormi cu ochii în televizor. Piesa de dormitor a cucerit deja clienți din întreaga lume, aflându-se printre colecțiile de mobilier care sparg într-adevăr tiparele. Vestea bună: e disponibil și în România!

bairon_speed3-3947
Patul ideal se rotește după televizor/Fimes.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Martie 2019

Patul Bairon Speed este creația echipei de designeri de la Fimes, o companie producătoare de mobilier în special pentru zona dormitorului, din Italia. Patul Bairon Speed este inspirat de nevoia de a valorifica suprafața dormitorului și chiar de a transforma televizorul într-un punct central al acestei încăperi. Din aceste considerente, televizorul este amplasat pe perete, chiar deasupra patului. Nu de alta, dar patul e cel care se rotește, tăblia de la cap ajungând în locul celei de la picioare, pentru a face posibilă urmărirea posturilor tv .

www.portobellostreet.es
Mișcarea de rotire a patului este realizată de platforma aflată sub somieră, practic invizibilă datorită dimensiunilor reduse în raport cu dimensiunile saltelei. În momentul în care cadrul patului se rotește, nu doar că e permis accesul vizual la televizorul de pe perete, ci iese la vedere și latura cu rol de depozitare a tăbliei. Sunt mai multe spații bine compartimentate, în care se pot păstra cărți și reviste sau alte mărunțișuri pe care le dorim cât mai aproape de pat.
www.portobellostreet.es
www.portobellostreet.es
www.idfdesign.com
Și cum spuneam câteva rânduri mai sus, patul Bairon Speed este disponibil în România prin magazinul Interior Store.
 

Publicitate