logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

MIFF 2019 dedicat producătorilor din Muar

În perioada 8-11 martie 2019 are loc unul dintre cele mai importante show-uri de mobilă și accesorii la nivel internațional: Malaysian International Furniture Fair (MIFF). Invitați speciali: reprezentanții industriei de mobilă din Muar, declarat deja din toamna trecută drept orașul mobilei din Malaysia.

miff-3949
????????????????????????????????????
Andreea Chiru  |  07 Martie 2019

În acest an, MIFF celebrează 25 de ediții anuale, iar ediția de anul acesta are în centrul atenției industria din  Muar considerată drept forța motrice a exporturilor de mobilier malaysian către state precum SUA, Japonia, Singapore, Australia sau Marea Britanie. MIFF reprezintă principala piață de desfacere a colecțiilor de mobilă din lemn și cel mai mare furnizor de soluții dedicate spațiilor office în spațiul asiatic.

„Ediția 2019 a târgului MIFF este și o ocazia pentru a reafirma parteneriatul dintre acest eveniment major și Asociația de Mobilă din Muar. Acest remarcabil amestec de inovație, calitate a meșteșugului și performanță în design va fi prezent și la ediția de anul acesta a MIFF, asigurând vizitatorilor o nouă experiență de neuitat”, a declarat Karen Goi, General Manager al evenimentului.

Ediția MIFF 2019 va avea loc în mai multe locuri din Kuala Lumpur: Centrul Internațional de Comerț și Expoziție, respectiv Putra World Trade Center.

www.miff.com.my
„MIFF este platforma ideală de expunere a tuturor producătorilor din Muar sub același acoperiș.  Orice fel de mobilă ar căuta vizitatorii să vadă la MIFF 2019, aceasta e produsă în Muar. Iar anul acesta, târgul este și mai mare, aceasta însemnând mai multe produse și cele mai noi colecții. Parteneriatul dintre MIFF și Asociația de Mobilă din Muar durează din 2013. Diversitatea vizitatorilor profesionali asigură expozanților mai vechi și mai noi oportunități de afaceri și contribuie la expansiunea exporturilor de mobilă din Malaysia”, a explicat Keh Wee Kiet, General Manager al Asociației de Mobilă din Muar.

www.miff.com.my
????????????????????????????????????
La MIFF 2019 vor expune 650 de furnizori de mobilă din Malaysia și producători din întreaga zonă asiatică; vizitatorii profesionali vor avea nevoie de ceva timp pentru a-i descoperi pe toți aceștia. Raportat la alte ediții ale evenimentului, MIFF crește de la an la an. În cadrul ediției 2018, suprafața de expoziție a fost suplinită cu 25% față de ediția 2017, iar cei 620 de expozanți au primit vizita a circa 20.000 de vizitatori din 134 de state.
Revenim cu un material despre MIFF 2019, după încheierea acestei ediții.

Publicitate
Publicitate