MIFF 2019 dedicat producătorilor din Muar

În perioada 8-11 martie 2019 are loc unul dintre cele mai importante show-uri de mobilă și accesorii la nivel internațional: Malaysian International Furniture Fair (MIFF). Invitați speciali: reprezentanții industriei de mobilă din Muar, declarat deja din toamna trecută drept orașul mobilei din Malaysia.

 +3
Începe ediția 2019 a prestigiosului MIFF/Miff.com.my
  |  

În acest an, MIFF celebrează 25 de ediții anuale, iar ediția de anul acesta are în centrul atenției industria din  Muar considerată drept forța motrice a exporturilor de mobilier malaysian către state precum SUA, Japonia, Singapore, Australia sau Marea Britanie. MIFF reprezintă principala piață de desfacere a colecțiilor de mobilă din lemn și cel mai mare furnizor de soluții dedicate spațiilor office în spațiul asiatic.

„Ediția 2019 a târgului MIFF este și o ocazia pentru a reafirma parteneriatul dintre acest eveniment major și Asociația de Mobilă din Muar. Acest remarcabil amestec de inovație, calitate a meșteșugului și performanță în design va fi prezent și la ediția de anul acesta a MIFF, asigurând vizitatorilor o nouă experiență de neuitat”, a declarat Karen Goi, General Manager al evenimentului.

Ediția MIFF 2019 va avea loc în mai multe locuri din Kuala Lumpur: Centrul Internațional de Comerț și Expoziție, respectiv Putra World Trade Center.

 +3 www.miff.com.my„MIFF este platforma ideală de expunere a tuturor producătorilor din Muar sub același acoperiș.  Orice fel de mobilă ar căuta vizitatorii să vadă la MIFF 2019, aceasta e produsă în Muar. Iar anul acesta, târgul este și mai mare, aceasta însemnând mai multe produse și cele mai noi colecții. Parteneriatul dintre MIFF și Asociația de Mobilă din Muar durează din 2013. Diversitatea vizitatorilor profesionali asigură expozanților mai vechi și mai noi oportunități de afaceri și contribuie la expansiunea exporturilor de mobilă din Malaysia”, a explicat Keh Wee Kiet, General Manager al Asociației de Mobilă din Muar.

 +3 www.miff.com.myLa MIFF 2019 vor expune 650 de furnizori de mobilă din Malaysia și producători din întreaga zonă asiatică; vizitatorii profesionali vor avea nevoie de ceva timp pentru a-i descoperi pe toți aceștia. Raportat la alte ediții ale evenimentului, MIFF crește de la an la an. În cadrul ediției 2018, suprafața de expoziție a fost suplinită cu 25% față de ediția 2017, iar cei 620 de expozanți au primit vizita a circa 20.000 de vizitatori din 134 de state.
Revenim cu un material despre MIFF 2019, după încheierea acestei ediții.


ETHAN ALLEN ROMÂNIA – mobilă inspirată de Oscar 2019

Un magazin de mobilă din București uimește prin ingeniozitate, punând în legătură strânsă piesele sale de mobilier și ținutele purtate de vedete pe covorul roșu de la Gala Premiilor Oscar 2019.

 +5
Covorul roșu al pieselor de mobilă de Oscar 2019 de la Ethan Allen
  |  

Magazinul este Ethan Allen, reprezentanța pentru România, și provocarea sa către cumpărătorii de mobilă luxoasă este una inedită. Pentru cei care au admirat toaletele extravagante de la Oscar 2019 Ethan Allen Romania are corespondențe în domeniul mobilierului. Adică:

 +5 www.ethanallen.ro Lady Gaga versus consola Joelle
Cui i-a plăcut toaleta purtată de Lady Gaga îi va plăcea și consola Joelle, de culoare neagră precum rochia și cu același design vaporos, redat prin marginile frumos sculptate manual, în lemn de pin.

 +5 www.ethanallen.ro Jennifer Lopez versus candelabrul Alexa Cui i-a plăcut toaleta purtată de Jennifer Lopez cu siguranță îi va plăcea candelabrul Alexa, creat în stil imperial din zeci de cristale strălucitoare, prinse pe un schelet metalic argintiu ce contribuie la un aspect sofisticat, dar contemporan.

 +5 www.ethanallen.ro Glenn Close versus masa de accent Dimond Faceted Cui i-a plăcut toaleta aurie purtată de Glenn Close îi va plăcea și măsuța de accent Dimond Faceted, o adevărată bijuterie nu doar prin finisajul înecat în aur, ci și prin zecile de fațete inspirate de aspectul unui diamant perfect șlefuit.

 +5 www.ethanallen.ro Sarah Paulson versus scaunul Margaux Cui i-a plăcut rochia grandioasă a Sarei Paulson îi va fi pe plac și scaunul Margaux, o combinație de culoare îndrăzneață la nivelul tapițeriei și grație a designului sculptural.
Cei care au doresc să aibă acasă un strop din eleganța strălucitoare a Hollywood-ului sunt deci așteptați în magazinul Ethan Allen din România.


IFFS 2019 – o nouă locație pentru un eveniment major

IFFS (International Furniture Fair Singapore) se apropie de ediția 2019. Împreună cu alte două târguri de mobilă și accesorii, NOOK ASIA și ASEAN Furniture Show, acest eveniment urmează să se desfășoare într-o locație absolut nouă.

 +3
Mai multă strălucire și mai multă provocare pentru designerii de mobilier din lumea asiatică/IFFS.com.sg
  |  

IFFS 2019 se va ține de-a lungul zilelor 9-12 martie, într-un spațiu absolut luxos, Sands Expo&Convention Centre în cadrul resortului Marina Bay Sands; șase pavilioane de-a lungul a două etaje vor fi dedicate industriei de mobilier, tapițate și accesorii. Această locație este deja bine-cunoscută ca un centru al afacerilor și divertismentului pentru lumea asiatică, iar prin asta, organizatorii acestui eveniment doresc să dovedească încă o dată că IFFS este, pentru Asia și nu numai, platforma perfectă în ce privește stabilirea de noi contacte și chiar descoperirea unor oportunități de afaceri în domeniul mobilei.

 +3 www.iffs.com.sgEdiția 2019 a IFFS propune vizitatorilor o temă absolut nouă, dar bine-venită: Urban Asia – Future of Urban Living, pornindu-se de la o realitate presantă și anume, în prezent 55% din populația Asiei trăiește în urbe, iar procentul urmează să crească amețitor, urmând să ajungă la 68% în anul 2050. În această nouă temă cu potențial de provocare a creativității estetice și tehnice, IFFS 2019 urmează să genereze noi trenduri  privind soluții sustenabile pentru a face mai confortabilă viață în plină aglomerare urbană.

 +3 www.iffs.com.sgExpoziția DESIGN STAR revine și la ediția 2019 a târgului IFFS, fiind una dintre preferatele publicului, grație participării a 12 proiecte de design propuse de cei mai promițători designeri ai momentului. În același registru, IFFS 2019 va găzdui și o expoziție nouă – Designer’s Village – menită să-i ajute pe designerii la început de drum să ia contact cu lumea internațională a producătorilor de mobilă și accesorii.

Vizitatorilor profesionali, organizatorii IFFS le promit o experiență deosebită, prin participarea unor branduri de renume în calitate de expozanți: PR Interiors (Belgia), NS Furniture (China), Linie Design (Danemarca), Halo (Hong Kong), Ayub Rugs (India), Talenti (Italia), Clantree by Maruta (Japonia), Sachi (Portugalia), Tetrad (Marea Britanie) și alții. O surpriză plăcută: industria producătorilor de mobilă din România va fi reprezentată la IFFS 2019, la această ediție, printre expozanți urmând să participe și brandul Materia Studio.
 


TECTA – colțul de dimineață în design nemțesc

Dacă v-ați săturat de mobila convențională, vă arătăm un pic ce se întâmplă prin casele din Germania. Tecta, producător de mobilier cu experiență de circa 50 de ani, remodelează tot ce îi iese în cale. Spre exemplu, un fotoliu și măsuța de cafea sunt de nerecunoscut.

 +3
Tecta - propuneri de fotoliu și măsuță cafea la imm Cologne 2019
  |  

Au fost prezente la imm Cologne 2019 și au făcut senzație: fotoliul F51 și masa de cafea K8. Sunt reinterpretări ale unor piese clasice, dar atât de actuale ca design încât devin ele însele surse de inspirație.

 +3 www.tecta.deFotoliul F51 reia vechiul design deja consacrat al fotoliilor de tip office din moda anilor 1920, Germania. Modelul actual este o inovație a liniilor geometrice perfect curate, line și cubice, îngemănate în așa fel încât nici spătarul, nici șezutul din țesătură nu ating în niciun fel solul, ci par să plutească. Lipsa de înălțime a acestui fotoliu Tecta este un avantaj tradus prin impresia de confort total. Varianțele de țesătură sunt disponibile într-o gamă variată de culori, dintre cele mai moderne.

 +3 www.tecta.deMăsuța de cafea K8 este o inovație a unui designer german, Wolfang Hartaure, care nu a găsit pe piața de mobilă din Germania nicio astfel de piesă care să-l mulțumească. Așa că și-a inventat propriul model: un corp compus din două măsuțe scunde, de formă cubică, ale căror blaturi se pot muta, printr-o mișcare a mâinii, cât mai aproape de fotoliu. Sunt două măsuțe de mărimi diferite, cea mare având sub forma piciorului de masă inclusiv spațiu de depozitare.

Împreună, masa K8 și fotoliul F51 sunt o promisiune pentru un viitor tot mai ingenios în privința mobilierului de toate zilele, o combinație ideală pentru diminețile ușoare.
 


imm Cologne 2019: o ediție de excepție

În perioada 14 ianuarie 2019-20 ianuarie 2019 s-a desfășurat la Koln unul dintre evenimentele de căpătâi ale industriei de design interior la nivel mondial: imm Cologne & Living Kitchen. A fost o ediție spectaculoasă, din punctul de vedere al numărului de participanți, dar și al inovației mobilierului.

 +7
Trenduri în amenajările interioare și soluții inovatoare pentru bucătăriile de mâine/Imm-cologne.com
  |  

Cifrele arată bine:
•    150.000 vizitatori dintre care 52% din afara Germaniei
•    Vizitatori din 145 de țări europene și state precum China, SUA, America Latină
•    Creștere vizibilă a numărului de vizitatori europeni din state precum: Grecia, Irlanda, Portugalia
•    +13% mai mulți vizitatori din Europa de Est comparativ cu ediția 2018
•    Vizitatori profesionali, în căutare de oportunități business: JYSK, Amazon, Wayfair, Boston Interiors, Alinea

 +7 www.imm-cologne.com +7 www.imm-cologne.comDe-a lungul a șapte zile pline, imm Cologne & LivingKitchen au fost principalul nucleu al industriei de mobilă și design interior la nivel global. Dincolo de participarea masivă a expozanților și vizitatorilor în egală măsură, s-au stabilit noi direcții în ce privește amenajările interioare și s-au impus deja câteva trenduri.

 +7 www.imm-cologne.com +7 www.imm-cologne.comPe lângă un eveniment în cadrul imm Cologne, Living Kitchen este un adevărat show al inovației în bucătărie, locul care atrage un segment impresionant de specialiști, producători și distribuitori de mobilă, design și soluții pentru bucătărie. Cei 271 de expozanți au provenit din 28 de state, și au atras la standurile Living Kitchen 50.000 de vizitatori. Ca-n fiecare an, și cu ocazia ediției 2019 a Living Kitchen s-au lansat noi concepte și s-au experimentat soluții menite să transforme bucătăria viitorului într-un produs tangibil astăzi.

„Atmosfera excelentă din galeriile Living Kitchen de-a lungul tuturor zilelor de show dovedește cât de important este acest eveniment pentru industria de profil la nivel internațional, dar și cât de important este pentru economia Germaniei”, a explicat Gerald Bose, președintele Kolnmesse.  Din partea retailer-ilor, Thomas Grothkopp, director al German Retail Association for Home and Office Furniture, a declarat: „Încă o dată, imm Cologne și Living Kitchen au fost sursa de inspirație a designului de mobilier și principalul spațiu al contactelor de afaceri; au deschis tuturor apetitul pentru amenajările interioare și au asigurat un început dinamic al anului 2019”.

 +7 www.imm-cologne.com +7 www.imm-cologne.comImm Cologne și Living Kitchen sunt organizate de Kolnmesse, lider în evenimentele industriei de mobilier și stil de viață. Pe lângă deja tradiționalele evenimente Orgatec, Spoga+gafa, Interzum și kind+jugend, Kolnmesse își îmbogățește portofoliul și cu evenimente precum idd Shanghai, Pueri Expo și Interzum Guangzhou.

Următoarea ediției imm Cologne & Living Kitchen se va desfășura în perioada 13-19 ianuarie 2020.