logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Inovație în România: podeaua din plută

Dacă vine vorba de amenajarea casei, toată lumea se gândește la mobilier și cel mult culoarea pereților. Cum rămâne însă cu unul dintre cele mai importante elemente nu doar ale amenajării, ci ale traiului cotidian – podeaua? Suprafața pe care calci zilnic este esențială pentru starea ta de bine.

pluta24.ro-3229
Plăcut de călcat în picioare, silențioasă și cu proprietăți antibacteriene: podeaua din plută/Pluta24.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Martie 2018

Astăzi îți prezentăm o variantă de podea mai puțin folosită în România: podeaua din plută.
Este considerată podeaua ideală din punct de vedere ecologic sau cu proprietăți cât mai prietenoase cu mediul. Podeaua din plută se recomandă în primul rând oamenilor care suferă de tot felul de alergii, pentru că are calități antibacteriene. Suprafața este tare plăcută la atingere, e un răsfăț să te plimbi desculț pe podele din plută, e relaxant.

Are aspectul unui parchet laminat cu finisaj natural, dar întrunește avantajele mochetei – izolare fonică, păstrarea temperaturii potrivite în funcție de anotimp (răcoroasă pe timpul verii și călduroasă pe timp de iarnă) – asigură economisirea energiei electrice, din acest punct de vedere. Se curăță simplu și rapid și, spre diferență de mochetă sau covoare, nu este un magnet pentru praf și fire de păr. Sfatul designerului: podeaua din plută este ideală în living, în zona de dining, în bucătărie și pe balcon.

 

Publicitate