logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Izzi Design Box: design românesc la Köln

Standul Bucin Mob de la imm cologne 2017 a ieșit în evidență cu ajutorul câtorva designeri talentați. Izzi Design Box este numele sub care Constantin Alupoaei creează piese de mobilă originale, combinând materiale și forme spectaculoase.

izzi_design_box-2142
Mobilă și design – Izzi Design Box
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Februarie 2017

Despre Izzi Design Box
Pentru cei mai mulți români, numele este legat de conceptul de casă-container; pe Constantin Alupoaei vi l-am făcut cunoscut drept omul care construiește spații private, publice și spații office din containere navale. Costurile sunt extrem de reduse, în comparație cu o locuință obișnuită, iar soluția este ideală pentru cei dornici să aibă, fără mari bătăi de cap, o căsuță de vacanță undeva în afara orașului. Paralel, Izzi Design Box creează și piese de mobilier și accesorii home&deco – corpuri de iluminat, ceasuri, obiecte decorative. Stil: modern, minimalist, multifuncțional.

Izzi Design Box la imm cologne 2017

În standul Bucin Mob de la Koln, Izzi Design Box a expus mai multe piese de mobilier.

Clear Surf ni se pare cea mai spectaculoasă, o masă de living ce îmbină două materiale: lemnul masiv și rășina epoxidică. Inspirată de dragostea pentru mare, această piesă este un exercițiu de percepție și transparență, punând în evidență senzația de plutire. Are forma unei plăci de surf și funcționalitatea unei piese de mobilă românească.

www.izzidesignbox.com
Clear Surf de la Izzi Design Box, la imm cologne 2017

Raba este un alt model de masă pentru living, proiectată să elimine dificultatea de a muta mobilierul prin casă. Are forma unei roabe; roata încastrată în tăblia mesei face deplasarea ei extraordinar de simplă. Material: lemnul masiv, în finisaj natural.

www.izzidesignbox.com
Raba, de Izzi Design Box, la imm cologne 2017

Pacman este un produs de design destinat clipelor de relaxare; sursa de inspirație a fost nevoia de multifuncționalitate, astfel că avem de-a face cu o piesă de mobilă ce joacă rol de măsuță de cafea, minibibliotecă și chiar masă pentru laptop. Creată din lemn masiv și blat metalic, se folosește în vecinătatea imediată a fotoliului, adică în zona de relaxare.
Pentru mai multe piese Izzi Design Box, intrați aici!

www.izzidesignbox.com
Pacman de Izzi Design Box, la imm cologne 2017, standul Bucin Mob

Publicitate