logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Macaron – aroma dimineților perfecte

Aramis Feeling continuă să răsfețe pe românii cu colecții dulci de mobilier. Fotoliul Macaron e o jucărie pentru adulți - comodă, colorată și modulară. Face impresie bună la musafiri și ușurează diminețile în care am prefera să mai lenevim în pat.

macaron_cu_perna-1160
Macaron, un fotoliu pentru clipe dulci - Aramisfeeling.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Mai 2016

Fotoliul Macaron de la Aramis Feeling face parte din colecția mobilei modulare pentru sufrageriile moderne ale românilor. Are două funcții – de fotoliu și taburet. Ca fotoliu, asigură confort maxim atunci când savurăm cafeaua de dimineața, cu ochii încă visători. Iar ca taburet, Macaron de la Aramis Feeling e perfect pentru o atmosferă veselă de petrecere a timpului cu prietenii. Ocupă spațiu puțin, nu e pretențios din punct de vedere estetic și poate fi mutat cu ușurință dintr-un colț al încăperii în altul – cântărește doar 4 kilograme.

www.aramisfeeling.ro
Macaron - taburet roșu

www.aramisfeeling.ro
Macaron - fotoliu roșu

Fotoliul Macaron de la Aramis Feeling este confecționat din burete cu duritate ridicată, oferind ergonomie pentru o poziție sănătoasă a spatelui. Atunci când este în poziție de taburet, merge folosit și ca măsuță de joc de cărți sau spațiu de depozitare a revistelor. Din punct de vedere al cromaticii și textilei, fotoliul Macaron de la Aramis Feeling este disponibil în trei variante de stofe – țesătură, microfibră și stofă impermeabilă. Gama de culori este foarte variată și există și posibilitatea de a comanda fotoliul Macaron printr-o combinație de două culori. Vestea bună? Dacă nu te împaci cu el, îl poți returna în 30 de zile. Fără supărare!

www.aramisfeeling.ro
Macaron - variantă de fotoliu cu vanilie

www.aramisfeeling.ro
Macaron - variantă în combinație de culori