logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Maria Production – mobilă cu “vino-încoace”!

Producător de mobilier din lemn masiv, pe stil rustic, Maria Production s-a impus deja pe piața românească ca furnizor de design de poveste. Fiecare piesă de mobilier este creată ca un mic (sau mare) personaj dintr-o lectură la gura sobei.

maria_production_la_mobila_expo-1158
Stand Maria Production la Mobila Expo 2016
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Mai 2016

Pe Ana Maria de la Maria Production am revăzut-o cel mai recent la târgul Mobila Expo. Standul său a fost mai mereu plin, românii fiind atrași magnetic de piesele din lemn masiv, aranjate ca într-o cabană de munte din Alpi.
Măsuța de cafea în formă de sanie e unul dintre produsele pe care și noi, echipa Magazinul Mobilei, le îndrăgim în mod special. Dar nici bibliotecile înalte, cu zeci de spații de depozitare, nu sunt de trecut cu vederea.

www.mariaproduction.ro
Poveste de iarnă, de la Maria Production

Dormitorul Maria Production este mereu în vogă. Transmite o impresie de căldură, îl are pe "vino-încoace", aproape vrei să tragi un pui de somn numai văzându-l. Am stat de vorbă cu Ana Maria despre români, despre mobilă și despre târguri.

www.mariaproduction.ro
Dormitor cu zurgălăi

1.     Cum ai simțit interesul românilor față de târgul Mobila Expo?
"Spre surprinderea noastră, acest târg a fost mai vizitat decât ne așteptam având în vedere că a fost a doua ediție. Mulți vizitatori au venit din curiozitate și din dorința de a achiziționa produse de calitate direct de la producători".
2.     Ce i-a atras pe vizitatori cel mai mult la standul Maria Production?
"Calitatea produselor și faptul că toate produsele expuse au fost realizate 100 % integral din lemn masiv de rășinoase. Vizitatorii apreciază ”aurul verde” a naturii adică prezența lemnului integral în produsele de mobilier dat fiind și situația actuală când disponibilitatea masei lemnoase pentru fabricile de mobilă este din ce în ce mai greu de obținut și la prețuri greu suportate de producători pentru a putea fi competitivi cu produsele care vin din Indonezia, China și alte părți asiatice.
Le oferim clienților posibilitatea de a achiziționa mobilier din lemn masiv la preț de producător precum și diversitatea produselor".

www.mariaproduction.ro
Cramă sau bucătărie? Voi ce preferați?

3. Care crezi că sunt principalele neajunsuri în relația dintre producătorul de mobilă din România și clientul său final (neajunsuri sau provocări)?
Datorită târgurilor de specialitate, cum sunt MOBILA EXPO, BIFE SIM precum și alte târguri naționale, clienții finali pot lua contact direct cu firmele producătoare, eliminând astfel veriga comercianților intermediari.
În ceea ce privește principalele neajunsuri, vreau să precizez disponibilitatea produselor pe stoc – de cele mai multe ori producătorul lucrează în funcție de cerințele clientului precum și tipul de finisaj ales".

Publicitate
Publicitate