logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

SzelMob: insulă de bucătărie ca pe timpuri

Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Mai 2016

Insula de bucătărie de la Szel-Mob este un exemplu reușit de mobilier modern integrat tradiției românești. Confecționată din lemn masiv, cu detalii de design rustic, insula Szel-Mob este extrem de funcțională, în sens modern, dar are aspectul unei piese recondiționate, moștenite din generație în generație.

Insula de bucătărie Szel-Mob are dimensiuni standard, cu o înălțime de 90 cm și o adâncime de 65, permițând depozitarea cu succes a veselei și uneltelor folosite la gătit. Dar aceste dimensiuni pot fi personalizate, pe comandă, în funcție de necesitățile fiecărei bucătării private.

www.szelmob.ro
Detalii rustice, sub forma butonilor de sertare

Funcționalitatea este principala calitate a insulei de bucătărie de la Szel-Mob, datorită sertarelor, rafturilor și dulapurilor acestei piese. Cele două dulăpioare laterale au ușile din sticlă transparentă, jucând deci și rol de vitrină, din spatele căreia pot lua ochii cele mai cochete seturi de veselă. Rafturile de la mijloc sunt încăpătoare și spațioase, permițând depozitarea tigăilor și oalelor, în vreme ce cele trei sertare de sub blatul de lucru sunt ideale pentru păstrarea tacâmurilor și plicurilor de mirodenii.

www.szelmob.ro
Insula este disponibilă în 60 de variante de culoare

Insula de bucătărie Szel-Mob e prevăzută pe părțile laterale de sub blatul de lucru cu două bare de care se pot agăța fie cârpele de bucătărie, fie cuiere pentru tacâmurile mari folosite la pregătirea mâncării.

Pe site-ul Szel-Mob, insula de bucătărie este disponibilă în doar două variante de culoare, și în lemn de pin. Dar, la cerere, piesa poate fi personalizată sub aspectul culorilor dintr-o gamă de 60 de nuanțe, și sub aspectul materialului – din lemn de stejar.

Publicitate
Publicitate