Secretul mobilei invizibile, dezlegat!

Provocați-vă prietenii să ia loc pe un scaun în levitație! Sau provocați-vă musafirii să dezlege misterul scaunului cu umbră! Hranipex ne explică toate trucurile! E vorba despre piese de mobilă cu canturi ABS.

 +2
Ne intrigă magia. Căutăm să-i aflăm secretele – Hranipex.ro
  |  

Scaunul în levitație este un truc de design realizat cu ajutorul canturilor de mobilă. Echipa Hranipex oferă românilor șansa de a-și personaliza locuințele cu astfel de piese, ușor de realizat, de altfel. Magia scaunului în levitație stă în vopsirea parțială a picioarelor într-o culoare albă, deși piesa în sine e de culoarea închisă a lemnului.

Dar scaunul cu umbră? De fapt, umbra este elementul care asigură stabilitatea scaunului, în lipsa picioarelor anterioare. Umbra este o bază de lemn, vopsită în negru, dar care păcălește ochiul și transformă scaunul într-o piesă magică.

 +2 www.hranipex.ro O foarte simplă iluzie, explicată de echipa Hranipex

Explicația nu e îndeajuns - combinarea culorilor nu e așa simplă cum pare. Aici intervin rostul și importanța canturilor de mobilier, cele care asigură tranziția culorilor în așa fel încât să rezulte o astfel de iluzie optică. Esențială este și adaptarea structurii, de asemenea, asigurată cu ajutorul unei colecții de canturi ABS pentru mobilier de toate tipurile.

Hranipex România este unul dintre cei mai importanți de distribuitori de canturi pentru mobilă, oferind soluții ingenioase în transformarea unei simple piese de mobilier într-o creație magică. Pe lângă canturi, Hranipex România oferă și o gamă variată de adezivi și agenți de curățare. În fiecare an, colecțiile de canturi marca Hranipex România se măresc cu circa o sută de noi modele de textură și culoare.


Arta Mobilei – mici birouri multifuncţionale

Arta Mobilei propune românilor să îşi speculeze pe cât de mult posibil spaţiul office de acasă sau de la firmă. Soluţia sunt o colecţie de birouri moderne, uneori cu aspect clasic, care ocupă puţin loc, dar asigură şi post de lucru şi soluţii de depozitare.

 +5
Arta-mobilei.ro
  |  

Biroul Koty de la Arta Mobilei este confecţionat din pal melaminat în două culori care ajută la întrepătrunderea celor două funcţii - masa de lucru şi dulăpiorul pentru păstrarea dosarelor. Designul elegant face ca biroul Koty să se potrivească într-un decor office de firmă, deşi poate fi integrat şi locuinţelor private mobilate cu stil.

 +5 www.arta-mobilei.ro Biroul Koty

Biroul Petra de la Arta Mobilei are un aspect tineresc şi vesel, inspirat de finisajul cu aspect de lemn masiv. Acest gen de birou este o piesă recomandată în special locuinţelor private, eventual în camerele de tineret. Postul de lucru este generos, oferind şi masă de scris, în vreme ce tastatura are propriul raft. Corpul pentru depozitare este la vedere, în cazul biroului Petra, uşurând mânuirea dosarelor.

 +5 www.arta-mobilei.ro Biroul Petra

Biroul Merlin de la Arta Mobilei este disponibil în două variante de culoare. Designul este versatil, permiţând corpului de lucru să se extindă în unghi drept faţă de corpul pentru depozitarea dosarelor. Biroul Merlin este ideal pentru spaţii mici, corpul de depozitare fiind prevăzut şi cu rafturi şi cu dulăpior.

 +5 www.arta-mobilei.ro Biroul Merlin

Biroul Louvru de la Arta Mobilei este un model ergonomic, cu un design elegant. Corpul de lucru şi corpul pentru depozitarea dosarelor sunt îmbinate simplu, dar de efect – cu ajutorul unei bare metalice ce dă biroului Louvru o impresie de fluiditate plăcută ochiului. Spaţiile de depozitare sunt sub forma unei biblioteci, impunând deci păstrarea maculaturii într-o formă ordonată.

 +5 www.arta-mobilei.ro Biroul Louvru
Arta Mobilei este un producător român de mobilă, prezent pe piaţă din anul 2007, şi specializat în moblier realizat pe comandă. Toate modelele se pot personaliza, ca dimensiune şi design, pentru a împlini toate cerinţele clienţilor.


Mok: minibirou într-un... fotoliu office!

Cel mai deștept fotoliu de piele se cheamă Mok și este multifuncțional. Îți odihnești spatele, îți încarci telefonul și îți folosești laptopul de serviciu. Fotoliul are un design inedit, ultramodern și a fost conceput pentru spațiile publice.

 +6
Mok: un birou în miniatură. Ocupă spațiu puțin și asigură funcționalități extinse - Scaune.ro
  |  

Mok este un scaun destinat sălilor de așteptare din aeroporturi, clinici medicale sau chiar companii private. A fost lansat de Antares și este o piesă de mobilier unică, pe cât de performantă, pe atât de originală.

 +6 www.scaune.ro Mok - tineresc, modern, multifuncțional, industrial

Aspectul de fotoliu comod din piele este asigurat prin forma generoasă, pătrată, prin lățimea spătarului și a șezutului, și prin acoperirea textilă dublă, cu pernă din același material. Se sprijină pe patru picioare metalice, din inox. Cele două brațe ale scaunului Mok sunt asimetrice, unul dintre ele fiind mult mai lat decât celălalt. Motivul? E prevăzut cu o platformă plană ce ține loc de suport pentru laptop. Iată deci masa de birou!

 +6 www.scaune.ro Mok - sistemul de încărcare e pe același braț cu masa de laptop. Smart!

Şi pentru că la birou avem nevoie prize, scaunul Mok asigură și așa ceva. E prevăzut cu un sistem performant de porturi și prize, ce permit încărcarea aparaturii smart, indiferent de locul în care ne aflăm. Lucrăm și ne încărcăm bateriile!

 +6 www.scaune.ro Multifuncțional și ușor de potrivit în spații publice sau private

Scaunul Mok are și un frate geamăn - fotoliul Ako, căruia îi lipsește însă funcția de minibirou. Scaunul Ako de la Antares vine cu mici diferență de estetică și funcționalitate. E conceput în același stil de design, de formă pătrată, lată și încăpătoare, dar e îmbrăcat în material textil, iar platforma pe care se sprijină e fascinantă: baza metalică e disponibilă numai în față, în timp ce pe spate, fotoliul se sprijină în spătar, ca un scaun fără picioare.

 +6 www.scaune.ro Ako - material textil și bază metalică cu un design neobișnuit

Scaunul Ako e prevăzut cu același sistem de porturi și prize pentru încărcarea telefoanelor și a tabletelor, însă aspectul inedit îl recomandă spațiilor de birou din cadrul companiilor.

 +6 www.scaune.ro Ako - port de prize discret, pe lateral


Hug - scaun romantic pentru el&ea

Scaunul Hug este creația unei foste balerine capabile să transpună grația mișcărilor de dans într-o piesă de mobilier ce asigură confort sporit în utilizare. După cum sugerează și numele, scaunul Hug e o îmbrățișare a esteticii.

 +6
Design și funcție pentru clipe romantice - Asztalos.com
  |  

Designerul Gabriella Asztalos este, la origine, o fostă dansatoare de balet clasic, aflată mereu în căutarea frumosului. Astăzi, renumele ei se leagă de un scaun ergonomic, denumit Hug, al cărui design plin de grație și romantism i-a adus câteva distincții importante în cadrul competițiilor internaționale dedicate industriei de mobilier.

 +6 www.asztalos.com Variantă modernă și sobră, cu exteriorul lăcuit în negru

Scaunul Hug are forma unei cușete ultramoderne, cu două locuri de șezut și un design menit să asigure intimitate și discreție. Forma neobișnuită este cea de la care a pornit și denumirea, fiind pe cât de simplă, pe atât de spectaculoasă. Cele două capete ale scaunului descriu o mișcare rotundă, de îmbrățișare.

 +6 www.asztalos.com Confort maxim, asigurat de tihna specifică formelor rotunde

 +6 www.asztalos.com În prezent, Gabriella Asztalos trăiește la Barcelona, acolo unde și-a deschis și un studio de design

Scaunul Hug al Gabriellei Asztalos este creat în trei variante de culoare și material - două variante moderne (în alb lăcuit și negru lăcuit) și o variantă clasică (din lemn de alun). Confortul desăvârșit constă în capitonarea șezutului și spătarului cu piele naturală, într-o variată gamă de nuanțe - la alegerea clientului.

 +6 www.asztalos.com Gabriella Asztalos s-a născut la Budapesta și a evoluat ca balerină pe scenele Europei de Est

Baza scaunului Hug este confecționată din oțel inoxidabil, are un design contemporan și pentru a asigura deplină funcționalitate este mobilă, putându-se roti la 360 de grade. Sofisticat și straniu, acest scaun cu greu și-ar putea găsi locul într-o locuință obișnuită. Se adresează decorurilor somptuoase și ultramoderne, inspirate de poveștile de dragoste încă nescrise ale viitorului.

 +6 www.asztalos.com Designul este conceput pentru a asigura o varietate de poziții confortabile

 


Scaunele Traffic Chairs te înveselesc pe loc

Ergonomice, directoriale, cu brațe sau pe roți, scaunele Traffic Chairs surprind prin culoare, material textil și povești jucăușe.

 +3
 MagMob
Terapia culorilor - www.scauneergonomice.ro  
  |  

Cine ar fi crezut că un simplu scaun de casă sau de birou sau de sală de așteptare poate fi atât de viu și zglobiu? Scaunele producătorului Traffic Chairs din Cluj invită la joacă, prin prisma formelor, culorilor și combinațiilor de materiale textile.

Când spui scaun ergonomic sau fotoliu directorial ai în minte ceva sobru, impunător și ultramodern. Traffic Chairs are însă altă viziune - una a poveștilor, culorilor și combinațiilor neașteptate. Scaunele producătorului din Cluj au la bază terapia culorilor; se vând în peste 30 de variante de culoare, adesea în combinații care dau viață întregului spațiu în care sunt amplasate.

Spre exemplu, unul dintre scaune a fost îmbrăcat de sus până jos în ceea ce producătorii de mobilă numesc mostre de culoare. Cele 30 de nuanțe din gama Traffic Chairs și-au găsit locul pe suprafața aceluiași scaun, model ergonomic pentru biroul de acasă sau cel de la serviciu.

 +3 www.scauneergonomice.ro Care e culoarea ta preferată? - www.scauneergonomice.ro

Din pasiune pentru tenis, Traffic Chairs a confecționat un scaun accesorizat cu mingi de tenis și plasă de fileu, în combinația de culori deja consacrată - negru și verde. Scaunul a fost achiziționat de tenismenul Horia Tecău, în timp ce clienții români au la dispoziție un model reinterpretat al originalului.

 +3 www.scauneergonomice.ro Culori inspirate de un sport nobil - www.scauneergonomice.ro

Dincolo de culori, scaunele Traffic Chairs sunt la fel de variate și în ce privește materialul textil care le îmbracă. Producătorul din Cluj folosește materiale în combinații dintre cele mai neașteptate: lână naturală, fetru, catifea, piele ecologică sau naturală, plasă, pluș și stofă. Scaunele sunt jucăușe, te poți deplasa pe roțile lor în tot biroul, iar la BIFE-SIM 2015, Traffic Chairs a expus și două modele de scaune pentru sălile de așteptare ce iau forma corpului și asigură o mișcare de legănare asemănătoare balansoarelor confortabile din camerele pentru copii.