logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Secretul mobilei invizibile, dezlegat!

Provocați-vă prietenii să ia loc pe un scaun în levitație! Sau provocați-vă musafirii să dezlege misterul scaunului cu umbră! Hranipex ne explică toate trucurile! E vorba despre piese de mobilă cu canturi ABS.

scaune_invizibile-1151
Ne intrigă magia. Căutăm să-i aflăm secretele – Hranipex.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Aprilie 2016

Scaunul în levitație este un truc de design realizat cu ajutorul canturilor de mobilă. Echipa Hranipex oferă românilor șansa de a-și personaliza locuințele cu astfel de piese, ușor de realizat, de altfel. Magia scaunului în levitație stă în vopsirea parțială a picioarelor într-o culoare albă, deși piesa în sine e de culoarea închisă a lemnului.

Dar scaunul cu umbră? De fapt, umbra este elementul care asigură stabilitatea scaunului, în lipsa picioarelor anterioare. Umbra este o bază de lemn, vopsită în negru, dar care păcălește ochiul și transformă scaunul într-o piesă magică.

www.hranipex.ro
O foarte simplă iluzie, explicată de echipa Hranipex

Explicația nu e îndeajuns – combinarea culorilor nu e așa simplă cum pare. Aici intervin rostul și importanța canturilor de mobilier, cele care asigură tranziția culorilor în așa fel încât să rezulte o astfel de iluzie optică. Esențială este și adaptarea structurii, de asemenea, asigurată cu ajutorul unei colecții de canturi ABS pentru mobilier de toate tipurile.

Hranipex România este unul dintre cei mai importanți de distribuitori de canturi pentru mobilă, oferind soluții ingenioase în transformarea unei simple piese de mobilier într-o creație magică. Pe lângă canturi, Hranipex România oferă și o gamă variată de adezivi și agenți de curățare. În fiecare an, colecțiile de canturi marca Hranipex România se măresc cu circa o sută de noi modele de textură și culoare.

Publicitate