logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cât de cochetă este Gallo!

Canapeaua Gallo de la Everart este ideală pentru spaţiile HoReCa, în special pentru atmosfera barurilor de noapte, dar, graţie farmecului ei parizian, poate fi luată şi acasă de către cei care adoră cochetăria.

www.everart.ro
Modular -  cu taburet
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Aprilie 2016

Canapeaua Gallo este un model al fabricii de tapiţate EverArt şi printre zeci de alte modele reuşeşte să atragă imediat atenţia. Este de dimensiuni generoase, şi dispune şi de câteva calităţi modulare.

www.everart.ro
Model original

Canapeaua Gallo are pernele îmbrăcate huse detaşabile, uşor de întreţinut, dar mai ales uşor de înnoit, prin cumpărarea unor noi modele. La origine, canapeaua Gallo are un design modern şi tineresc, de patru locuri, cu taburet (sau măsuţă de cafea – depinde de interpretare) încastrat la mijloc.

gallo_refacuta-1327
Spirit galic la tine acasă – Everart.ro

Combinaţia de culori are un farmec parizian irezistibil, de roşu cu negru pe fond alb, exprimând veselie şi verticalitate. Pentru că directoarea de creaţie a companiei Everart, Mariana Conea, este pasionată de munca sa, canapeaua Gallo este disponibilă în mai multe variante de design şi culori. Pe alese. Fiecare client e invitat să îşi personalizeze canapeaua, pornind de la modelul Gallo.

www.everart.ro
Există şi varianta de fotoliu Gallo, ca accesoriu vesel

www.everart.ro
Gallo – o prezenţă cochetă

Publicitate