logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Arta Mobilei – mici birouri multifuncţionale

Arta Mobilei propune românilor să îşi speculeze pe cât de mult posibil spaţiul office de acasă sau de la firmă. Soluţia sunt o colecţie de birouri moderne, uneori cu aspect clasic, care ocupă puţin loc, dar asigură şi post de lucru şi soluţii de depozitare.

birou_arta_mobilei-1140
Arta-mobilei.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Aprilie 2016

Biroul Koty de la Arta Mobilei este confecţionat din pal melaminat în două culori care ajută la întrepătrunderea celor două funcţii – masa de lucru şi dulăpiorul pentru păstrarea dosarelor. Designul elegant face ca biroul Koty să se potrivească într-un decor office de firmă, deşi poate fi integrat şi locuinţelor private mobilate cu stil.

www.arta-mobilei.ro
Biroul Koty

Biroul Petra de la Arta Mobilei are un aspect tineresc şi vesel, inspirat de finisajul cu aspect de lemn masiv. Acest gen de birou este o piesă recomandată în special locuinţelor private, eventual în camerele de tineret. Postul de lucru este generos, oferind şi masă de scris, în vreme ce tastatura are propriul raft. Corpul pentru depozitare este la vedere, în cazul biroului Petra, uşurând mânuirea dosarelor.

www.arta-mobilei.ro
Biroul Petra

Biroul Merlin de la Arta Mobilei este disponibil în două variante de culoare. Designul este versatil, permiţând corpului de lucru să se extindă în unghi drept faţă de corpul pentru depozitarea dosarelor. Biroul Merlin este ideal pentru spaţii mici, corpul de depozitare fiind prevăzut şi cu rafturi şi cu dulăpior.

www.arta-mobilei.ro
Biroul Merlin

Biroul Louvru de la Arta Mobilei este un model ergonomic, cu un design elegant. Corpul de lucru şi corpul pentru depozitarea dosarelor sunt îmbinate simplu, dar de efect – cu ajutorul unei bare metalice ce dă biroului Louvru o impresie de fluiditate plăcută ochiului. Spaţiile de depozitare sunt sub forma unei biblioteci, impunând deci păstrarea maculaturii într-o formă ordonată.

www.arta-mobilei.ro
Biroul Louvru

Arta Mobilei este un producător român de mobilă, prezent pe piaţă din anul 2007, şi specializat în moblier realizat pe comandă. Toate modelele se pot personaliza, ca dimensiune şi design, pentru a împlini toate cerinţele clienţilor.

Publicitate