logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cu masa Peak nu mai ai nevoie de lumină

TrendFurniture dispune de o gamă de mobilier luminos, ce combină funcţionalitatea clasică a mobilierului cu nevoia de lumină specifică oricărei încăperi. E vorba despre masa Peak, o vedetă a barurilor, cu un design absolut inedit.

masa_peak2-1137
Trendfurniture.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Aprilie 2016

Mobilierul luminos face parte din cea mai nouă generaţie de mobilier din România şi deşi pare concepută special pentru spaţiile HoReCa, în realitate este foarte utilă şi într-o locuinţă privată. Masa Peak este de fapt mobilier de bar, o masă în jurul căreia să se poată strânge prietenii la un pahar de vin.

www.trendfurniture.ro
Dimensiunile pot fi personalizate la cererea clientului

Masa Peak de la TrendFurniture are un design aparte, ce contribuie la originalitatea sa. Piciorul de susţinere este principala vedetă, atrăgând atenţia prin forma masivă, conică şi mai ales prin funcţia de iluminare a spaţiului. Ca material de confecţie, este din polietilenă albă.
Blatul mesei Peak de la TrendFurniture este rotund, din sticlă transparentă, ceea ce permite luminii piciorului să ardă nestingherit. Sistemul de iluminare este de tip RGB, astfel că poate da lumină albă sau colorată, în funcţie de preferinţe. Masa Peak se aprinde printr-o atingere de buton.

www.trendfurniture.ro
Șampanie la rece. Cum altfel?

Masa Peak de la TrendFurniture are incluse şi accesorii specifice mobilei de bar – frapieră ataşată, scrumieră şi suport cu agăţătoare. Graţie materialelor de confecţionare, masa Peak poate fi utilizată atât în spaţii acoperite, cât şi în aer liber, fiind extrem de rezistentă şi durabilă.

www.trendfurniture.ro
Suport cu agăţătoare, ataşat mesei luminoase Peak

www.trendfurniture.ro
Masa Peak este un exemplu ideal de mobilă luminoasă

Publicitate
Publicitate