logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Colecţia Spa – mobilă pentru spirit

Lemnul şi sticla, combinate în aşa fel încât să exprime o stare de linişte, caracterizează colecţia Spa de la Corom şi are marele dar de a îmbina nu doar materiale prime, ci şi idei de design. Producătorul de mobilă din România lucrează cu designeri francezi.

spa_coronm1-1134
Stejar sub soare - Corom-mobila.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Aprilie 2016

Colecţia Spa se adresează amenajării pentru camerele de zi şi conţine piese pentru toate activităţile desfăşurate într-un living modern – socializare, cinat, relaxare şi… depozitare. Produsele care fac parte din colecţia Spa de la Corom sunt măsuţe de cafea, masă cu scaune, comodă tv, dulap cu patru uşi şi bibliotecă.

www.corom-mobila.ro
Masa cu extensie

Designul este reuşit, original, prin prisma felului în care sticla de culoare neagră este integrată ca accesoriu lemnului de stejar. Avem în faţa ochilor o mobilă robustă, impunătoare, şi totuşi cochetă. Comoda TV a colecţiei Spa de la Corom are două uşi culisante şi trei poliţe din lemn, în vreme ce dulapul e prevăzut cu poliţe de sticlă pentru un efect vizual elegant.

www.corom-mobila.ro
Dulap pentru living-room

Pentru pauza de cafea, colecţia Spa propune două variante de măsuţe de cafea – rectangulară şi pătrată. Biblioteca Spa este suplă, uşor de integrat într-un spaţiu redus ca suprafaţă, şi are rafturi pentru expunerea obiectelor decorative şi dulăpior cu uşă pentru depozitarea obiectelor pe care nu dorim să le lăsăm la vedere.

www.corom-mobila.ro
Mobilier pentru tv sau comodă - la alegere

www.corom-mobila.ro
Masă cu scaun - birou sau pentru servit cina

Corom este unul dintre producătorii români de mobilă cu succes foarte mare la export. Calitatea mobilei din stejar masiv i-a cucerit pe străini, iar designul original, ce asigură colecţii unicat, face cinste industriei de profil din România.

Publicitate