Mobilă românească DE VIS, în showroom-ul Delta Studio

Joi seara s-a desfășurat în showroom-ul Delta Studio un eveniment de clasă, care a prilejuit promovarea spiritului artistic desăvârșit al românilor, fie ei designeri de produs, arhitecți sau creatori de fashion.

 +18
Magazinul Mobilei a fost prezent la evenimentul Delta Studio - Magmob.ro
  |  

Evenimentul organizat de Delta Studio s-a numit Expoziția de noutăți internaționale și design românesc și a avut loc în showroom-ul de la Răzoare, București, într-un spațiu impresionant, întins pe două etaje.

 +18 www.magmob.ro

 +18 www.magmob.ro

Este a doua ediție a acestui eveniment, având drept scop omagierea designului românesc de calitate. Au fost expuse colecții de mobilier și decorațiuni interioare, în timp ce la etajul superior, Delta Studio a lansat cele mai noi colecții de plăci ceramice de la Porcelanosa, Venis, L'Antic, Colonial, Kerama Marazzi, Keope, FAP, Zirconio și cele mai proaspete colecții de obiecte și accesorii sanitare de la Hansgrohe, VitrA, Kludi, Glass, Tece, Kessel și Ravak.

 +18 www.magmob.ro

 +18 www.magmob.ro

 +18 www.magmob.ro

 +18 www.magmob.ro

 +18 www.magmob.ro

 +18 www.magmob.ro

 +18 www.magmob.ro

Designeri deja consacrați au participat la acest eveniment, prezentându-și produse mai noi sau mai vechi, dar de o originalitate și farmec desăvârșit. Mihnea Ghilduș, Irina Neacșu, Izzi Design Box, Outbox, Alexandru Bucur, Florin Constantinescu, Ciprian Manda și alții au putut fi recunoscuți la Expoziția de noutăți internaționale și design românesc. Colecțiile vor rămâne la dispoziția publicului vreme de o lună, până la data de 22 mai 2016. Merită văzute!

 +18 www.magmob.ro

 +18 www.magmob.ro

 +18 www.magmob.ro

 +18 www.magmob.ro

 +18 www.magmob.ro

 +18 www.magmob.ro

 +18 www.magmob.ro

 +18 www.magmob.ro


Chiuvetă sau chitară? Amândouă!

Echipa Global Design Suceava are o propunere originală pentru băile românilor: muzica de chitară. Pasiunea pentru "zdrăngănit" a fost transpusă sub forma unei chiuvete nemaivăzute: în formă de instrument muzical.

 +3
O baie fără pereche - Global-design.ro
  |  

Semn că românul s-a născut artist, producătorii de mobilă din România iau cu asalt imaginația cumpărătorilor. Global Design Suceava a realizat pentru băile din România un concept nou, menit să contribuie la crearea unei atmosfere și mai plăcute în baie.

 +3 www.global-design.ro

Este vorba despre mobilierul de baie în formă de instrument muzical. Global Design Suceava a realizat o chiuvetă în formă de chitară, o formă atât de fidelă realității încât ți se rupe inima să o folosești.

Chiuveta în formă de chitară este confecționată din MDF infoliat negru cu finisaj lucios. Blatul chiuvetei de la Global Design Suceava este din material de compozit, în culoarea sanded papyrus. Dimensiunile propuse de producător sunt 150 cm lungime, 60 cm adâncime și 35 cm înălțime. Dar la cererea clientului, chiuveta în formă de chitară poate fi produsă cu specificații tehnice diferite.

 +3 www.global-design.ro


Cele mai neobișnuite căzi de baie de la Delta Studio

Pentru cei care s-au săturat să admire căzi de baie neobișnuite doar prin revistele străine sau la televizor, în casele vedetelor, avem o veste bună: Delta Studio pune la dispoziția românilor căzi de baie cu design deosebit!

 +11
 MagMob
Model Amalfi
  |  

Delta Studio s-a impus deja în conştiinţa românilor drept un furnizor de obiecte sanitare pe cât de bune calitativ, pe atât de îndrăznețe ca design. Căzile de baie atrag în special atenția, cu forme dintre cele mai neașteptate, menite să dea băii tradiționale un suflu aproape futurist.

Cada Amalfi este o demonstrație de lux și bun gust, potrivită celor ce tânjesc după îndelungi clipe de relaxare acasă. Forma neobișnuită este dată de spătarul înalt ce asigură o sprijinire confortabilă a spatelui și mai ales a gâtului, fiind de mare ajutor celor care suferă de contracturi musculare datorate timpului petrecut în scaunul de birou. Designul căzii Amalfi are și un alt avantaj, estetic: face practic invizibil sistemul de evacuare a apei.

 +11 www.deltastudio.ro Model Amalfi, la dublu

Cada Goccia este cu totul specială, datorită designului inspirat de moda vestimentară clasică. Pare o haină de gală, cu un guler răsfrânt. Forma rotunjită inspiră relaxare totală. Cada Goccia este disponibilă în două variante de culoare: alb complet sau combinație de alb cu negru.

 +11 www.deltastudio.ro Model Goccia, alb & negru

Cada Io se potrivește persoanelor nonconformiste, pentru că reprezintă o combinație ingenioasă a două forme geometrice total diferite: cercul și pătratul. Cada Io este, la origine, o cadă ovală cu margini egale, însă aspectul neobișnuit este dat de cele două elemente dreptunghiulare: blatul pentru obiecte sanitare și postamentul pe care este așezată cada. Variantele de culoare sunt trei la număr, pentru blaturile dreptunghiulare: roșu, negru și alb.

 +11 www.deltastudio.ro Model Io clasic, alb

 +11 www.deltastudio.ro Model Io, varianta de alb & roșu

Cada iSpa dispune de un design inspirat de o cadă spa, după cum arată și denumirea. Este o cadă de baie de sine stătătoare, fără picioare sau postament, dar cu o formă plăcută, inedită pentru băile românești: pătrățoasă, cu marginile îndoite. Pentru relaxare, cada iSpa e dotată cu o tetieră de care să se sprijine capul.

 +11 www.deltastudio.ro Model iSpa

 +11 www.deltastudio.ro Mode iSpa, varianta relaxare totală

 +11 www.deltastudio.ro Model iSpa

Cada Elipso Duo presupune o baie spațioasă, cu un decor luxuriant, pentru că vine cu un design exotic. Forma de lighean înalt, cu marginile rotunjite duce cu gândul la celebrele ritualuri de îmbăiere ale japonezilor. Cada Elipso Duo este disponibilă într-o singură variantă de culoare: albul clasic și elegant.

 +11 www.deltastudio.ro Model Elipso Duo cu panou

 +11 www.deltastudio.ro Model Elipso Duo la interior


Soluții mari pentru băi mici

Spațiul din baie nu e niciodată îndeajuns de mare pentru tot ce am dori să depozităm acolo. Există însă soluții la îndemână chiar și pentru băile cele mai mici, de apartament.

 +11
 MagMob
O baie mică cât un vis mare - Peakpotential.net
  |  

Mobilierul pe comandă se dovedește un sprijin tot mai de nădejde atunci când ne confruntăm cu încăperi mici în apartamentele de bloc. Probabil cel mai dureros, lipsa spațiului se resimte într-o baie, acolo unde toți membrii familiei au nevoie să păstreze câte ceva: instrumente electrice și non electrice pentru coafat, prosoape, accesorii pentru păr, substanțe de curățat, rufe nespălate și, bineînțeles, nelipsitele seturi de gel de duș, săpun și șampon. Încap toate astea într-o baie mică? Din fericire, pot încăpea! Iată câteva soluții:

Rafturi și etajere pe toți pereții băii

 +11 www.apartmenttherapy.com Aceste rafturi își pot găsi locul pe orice perete al băii
La români, exploatarea la maxim a spațiului liber din baie nu este încă un concept des întâlnit. Spre exemplu, ne plângem de lipsa spațiului din baie, în vreme ce pereții sunt goi.

 +11 www.hgtv.com Dulăpior handmade pentru un look personalizat

Îi putem umple cu rafturi și etajere pe dimensiuni diverse, astfel încât să devină dulăpioare numeroase și încăpătoare. Până și peretele din spatele vasului de WC poate fi speculat cu două rafturi pe care putem păstra rolele de hârtie igienică, câteva reviste, ori coșulețe pentru depozitarea diverselor accesorii de igienă.

 +11 www.hgtv.com Rafturi ingenioase pentru o baie fermecătoare

Oglindă cu sertar la vedere

 +11 www.wayfair.com Ce de mărunțișuri încap sub oglindă!
Iată un element ce poate juca un dublu rol: de oglindă și spațiu de depozitare. Pe piață se găsesc nenumărate dulăpioare cu oglindă, într-o sumedenie de variante de mărimi și forme. Dar există și varianta unei oglinzi cu ramă de lemn având la bază atașat un buzunărel tot din lemn unde putem ascunde peria de păr și accesoriile de prins părul.

Chiuveta cu mască

 +11 www.architecturendesign.net Mască la vedere pentru băi mici
Atunci când spațiul băii este redus, tendința este de a cumpăra o chiuvetă pe picior sau chiuvetă suspendată, în ideea de a crea iluzia unei băi spațioase. Dar cum rămâne cu substanțele de curățat baia? Unde le depozităm? Este deci vital ca sub chiuvetă să avem o mască cât de mică, pe care să o folosim ca spațiu de depozitare.

Ușa de la baie - soluție pentru depozitare
Pe ușa de la baie suntem obișnuiți să agățăm doar un simplu cuier pentru haine. Greșit. Pe ușa de la baie putem prinde chiar și mai multe rafturi, sau cuiere pentru mai mult de un prosop. Dar ce ziceți de un dulăpior prins pe ușa de baie? Eventual un dulăpior cu oglindă. Dincolo de latura practică, această soluție poate deveni și estetică, creând un aer de intimitate specifică băii.
 +11 www.toilettreeproducts.com Ușă cu mai multe funcții
Deasupra ușii de la baie până sus în tavan se pot prinde, de asemenea, etajere cu rol de depozitare a prosoapelor, rolelor de hârtie igienică, aparaturii electro-casnice (foen, ondulator de păr, aparat de epilat sau mașină de tuns părul). Lucrurile depozitate deasupra ușii țin de opțiunea fiecăruia.


Agățătoare pentru prosoape cu mai multe elemente
Magazinele vând bare și cârlige pentru un singur, maxim două prosoape deodată, ceea ce ne obligă ca în baie să atașăm mai multe accesorii de acest gen, pentru fiecare membru al familiei în parte.

 +11 www.wowbathroomideas.net Cuier pentru familie numeroasă

Soluția ar fi cuierele cu mai multe cârlige, eventual cu până la șase elemente de agățat prosoapele. Ce-i drept, așa ceva nu prea se găsește pe piață, însă pot fi create acasă, dintr-o bucată de lemn pe care se prind mai multe cârlige sau pot fi cumpărate cuiere de haine, specifice holului, dar folosite în baie. Vor crea o atmosferă de voioșie și personalitate.

Taburete cu ladă interioară pentru rufe murdare
Foarte multe femei visează la o baie somptuoasă cu un element greu de introdus într-o baie obișnuită: un loc de șezut - scaun sau fotoliu din fier forjat. Visul se poate adapta și într-o baie mică de bloc, cu ajutorul unui taburet cochet prevăzut pe interior cu spațiu de depozitare.

 +11 www.kika.com Taburet șic cu ladă de depozitare

În general, magazinele de accesorii și decorațiuni interioare vând astfel de taburete în numeroase variante de forme, dimensiuni și cu imprimeuri dintre cele mai grozave. Taburetul poate fi folosit ca și coș de rufe murdare, dar și ca loc de șezut atunci când doamna se machiază sau coafează. Vizual, impactul este nemaipomenit.

Dulapul de baie cu spații de depozitare pe ușă
Pentru cei care au achiziționat deja un dulap de baie, avem o veste bună: pot beneficia de spații în plus de depozitare sub forma etajerelor de prins pe ușă, la interior.

 +11 www.bhg.com Dulap mic, dar încăpător cu raft pe ușă

Este o soluție des folosită în cazul dulapurilor de bucătărie, ceva în genul rafturilor de pe ușă inspirate din exemplul ușilor de frigider.


Frumuseţea naturii pe pereţii casei tale

Noile trenduri în designul interior au inclus folosirea plăcilor ceramice şi în camerele de locuit. Dacă până nu demult foloseam tradiţionala faianţă doar în baie, acum lucrurile se schimbă – dorim să aducem o mică parte din natură în mediul nostru de locuit prin diferite căi de amenajare.

 +4
Descoperiţi frumuseţea naturală a plăcilor ceramice Alabastri di Rex » deltastudio.rp
  |  

Placările ceramice Alabastri di Rex reinterpretează valențele alabastrului, oferindu-i luminozitate prin modul de prelucrare. Dimensiunile generoase de până la 60 x 120 cm, culorile și nuanțele sunt punctele forte ale acestei colecții.  +4 Delta Studio Decoraţi pereţii cu plăci ceramice pentru o notă elegantă » deltastudio.ro

Noblețea materialelor natural extrase din carierele de piatră, alese cu măiestrie, se proiectează în interioare excepționale. Utilizarea unor astfel de placări, scoate cu siguranță amenajarea de baie din anonimat, creează un fond vibrant, liniștit de albul obiectelor sanitare.

 +4 Delta Studio Alegeţi nuanţa care se potriveşte interiorului vostru » deltastudio.ro