logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Băncuțe WoodJoy: stai cuminte sau te joci?

Setul de băncuțe de la WoodJoy este multifuncțional și se adresează celor mici. Pot fi folosite în mai multe feluri, fie ca loc de șezut, la orele de predare ale grădiniței, fie ca elemente de antrenament pentru copiii cu aptitudini sportive.

set_woodjoy4-1108
Joaca de-a copilăria naște mobilă românească - Woodjoy.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Aprilie 2016

WoodJoy este unul dintre producătorii români de mobilă pentru copii ce caută să dea produselor și o funcție educativă. Mobila WoodJoy stimulează dezvoltarea celor mici atât la nivel artistic, cât și sportiv.

www.woodjoy.ro
Băncuțe multifuncționale, la interior

Setul de băncuțe multifuncționale WoodJoy sunt concepute pentru copii cu vârste de la 3 ani în sus și pot mobila cu succes atât locuințe private, cât și grădinițe sau școli primare. Este vorba despre două băncuțe, dotate cu elemente de extensie, ce permit transformarea lor din bănci obișnuite în bază de antrenament. Elementele de extensie alcătuiesc un traseu de echilibru, sub forma unui aparat de bârne ce provoacă pe cei mici să își încerce înclinațiile sportive. În restul timpului, băncuțele pot fi folosite în mod tradițional, ca locuri de șezut, în clasă sau afară.

www.woodjoy.ro
Băncuțe de șezut la o șuetă cu colegii de grădiniță

Setul de băncuțe multifuncționale Woodjoy este confecționat din lemn masiv de brad, tratat cu lac netoxic, special pentru a apăra sănătatea copiilor. Se vinde într-o singură variantă de culoare: cea naturală a lemnului. Producătorul recomandă ca setul de băncuțe să fie ocrotite de temperaturile extreme. Preț: 280 lei.

www.woodjoy.ro
Două băncuțe din lemn de brad, cu lac pe bază de apă

Publicitate