logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Nerva: paturi suprapuse ultrarezistente

Colecția Nerva de la Romina Furniture include un ansamblu de paturi suprapuse, cu un design foarte simpatic. Producătorul de mobilier s-a inspirat pentru acest model din nevoia celor mici de a fi înconjurați de dragoste și confort.

pat_nerva-1105
Când nu ai spațiu în camera copiilor, paturile suprapuse sunt soluția ideală - Rominafurniture.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Aprilie 2016

Paturile suprapuse pentru copii din cadrul colecției Nerva de la Romina Furniture au toate calitățile mobilierului românesc. Sunt confecționate din lemn masiv de fag, ceea ce le garantează rezistența în timp și se bucură de un finisaj în culori închise, ușor de potrivit cu restul mobilei din cameră.

www.rominafurniture.ro
Rezistent la provocările artistice ale copilăriei

Meșterii producătorului Romina Furniture și-au luat angajamentul că mobila va dura cel puțin o sută de ani, putând fi transmisă din generație în generație. Paturile suprapuse Nerva sunt rezistente chiar și în condiții de multiple mutări, la schimbare bruscă de temperatură și rezistă chiar și la zgârieturile năzdrăvanilor.

www.rominafurniture.ro
Design elegant, desprins din poveștile cu mici prinți și prințese

Paturile suprapuse Nerva de la Romina Furniture sunt din lemn de fag tratat la abur și uscat pentru un plus de stabilitate și rezistență, iar lacurile și vopselurile folosite sunt pe bază de apă, netoxice pentru cei mici. Îmbinările paturilor suprapuse Nerva sunt acoperite cu clei organic, din același motiv – sănătatea copiilor. Accesul la patul de sus se face cu ajutorul scăriței deloc abrupte, iar pentru siguranță, salteaua este împrejmuită cu un grilaj din lemn ce împiedică căzăturile de la înălțime.

www.rominafurniture.ro
Paturile Nerva - vedere din față

Publicitate