logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Materia: mobila românească levitează

Cu toate că producătorul poartă numele Materia, setul Nordo pare dezbrăcat de neputințele materiei. Pare că plutește. Setul conține o masă înaltă și o măsuță de cafea, plus o bancă. E mobilă din România.

materia_nordo_masute-1103
Cum e posibil? Itsmateria.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Aprilie 2016

Setul Nordo face parte din noua generație de mobilă românească ce îmbină tradiționala prețuire a lemnului masiv cu designul ultramodern, al formelor cu mai multe fețe. Echipa Materia propune românilor un stil futurist și sofisticat în cadrul căruia esența lemnului masiv e cea care contează, în vreme ce celălalt material folosit are doar rol de suport vizual și estetic.

www.itsmateria.com

Setul Nordo de la Materia se compune dintr-o masă lungă și o bancă, completate pentru momentele de tihnă ale zilei cu o măsuță mai mică, de cafea, creată după același model. Designerii Materia au folosit lemn de stejar pentru blatul mesei și șezutul băncii, în timp ce picioarele meselor și băncii sunt din material acrilic, transparent și foarte rezistent, dar care creează iluzia unei lipse a oricărui punct de sprijin.

www.itsmateria.com

Privit de la distanță, setul Nordo de la Materia levitează. Dimensiunile se pot realiza pe comandă, în funcție de necesitățile fiecărei încăperi. Modelul standard al setului Nordo de la Materia are dimensiuni generoase: 260cm x 90cm pentru masa înaltă și banca aferentă.

Publicitate