logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Blum: sertar decupat pentru chiuvetă

Orice problemă are o soluție. Spațiul rămas liber sub chiuveta de bucătărie și-a găsit "nașul" sub forma unui sertar decupat de la Blum ce permite depozitarea bunurilor într-un loc și într-un mod neobișnuit.

blum_sertar_decupat-1098
www.blum.com/ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Aprilie 2016

Blum are soluții inedite de folosire a spațiilor din bucătărie. Până și locul în care amplasăm chiuveta poate fi eficientizat și folosit, cu ajutorul dulapurilor inteligente. Bunurile depozitate acolo sunt la o atingere distanță.

Pentru bucătăriile cu chiuvetă mare, Blum a creat sertarul decupat. Pe lângă funcționalitate, acest sertar este o soluție fascinantă și sub aspect estetic. Sertarul decupat are forma literei U și permite depozitarea bunurilor pe care de obicei le ținem pe blatul de lucru: bureți, sârme de bucătărie, săpun, detergent de vase și mănuși.

Fusion x64 TIFF File
Fusion x64 TIFF File

Ceva mai eficient ca sertarul decupat Blum nu există; sertarul speculează la maximum spațiul din jurul chiuvetei, fiind amplasat între acesta și sertarele de jos, complete și masive. Părțile laterale ale sertarului pot fi organizate cu ajutorul despărțitoarelor și astfel se asigură o perfectă organizare, iar depozitarea poate deveni ceva mai complexă – putem păstra în sertarul decupat de la Blum și alt gen de ustensile de lucru.

Publicitate
Publicitate