logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

MOOD – modularitate reinventată prin design

Nevoia de confort sporit şi interesul manifestat pentru noutate este o adevărate provocare pentru designeri şi oportunitate de a-şi pune la încercare imaginaţia şi materializa ideile. Aşa s-a „născut” şi canapeaua Mood, în urma unui concurs de design, Dan Andreşan a fost cel mai inspirat, câştigând premiul cel mare cu creaţia sa.

Aramis Feeling
Aceeaşi canapea cu o altă înfăţişare » aramisfeeling.ro
Publicitate
Szeklerman  |  25 Septembrie 2015

MOOD este o piesă de mobilier care întruneşte nenumărate funcţii pentru confortul nostru cotidian. Cum spuneam, Mood este de fapt rezultatul unui concurs de design de obiect „Proiectează-ţi canapeaua” şi aparţine designerului Dan Andreşan, în ideea de a susţine şi a extinde comunitatea de design din România, concursul a fost organizat de Aramis Feeling – brand de mobilier tapiţat a cărui vizune include creaţia de design, şi Dizainăr – magazinul-concept dedicat exclusiv creaţiei de produs din România.

Aramis Feeling
Mood – canapea modulară şi multifuncţională » aramisfeeling.ro

Mood este o canapea cu 3 locuri, modulară este extrem de versatilă fiind în acelaşi timp canapea, pat, divan şi şezlong. Designul minimal modern permite să poată fi amenajată în orice interior – fie chiar şi unul mic. Aspectul funcţional este foarte bogat, având integrată în spatele pernelor de şezut o biblotecă , în timp ce structura ei permite transformarea cu uşurinţă într-un divan spaţios, cât şi într-un colţar cu şezlong, de care te poti bucura în momentele de relaxare. Extensibilitatea canapelei Mood permite realizarea unui pat matrimonial generos de 170×205 cm prin rabatarea braţelor, pat ce are integrate şi două noptire. Pernele spătarului pot fi folosite pe post de taburete sau masuţă de cafea. Iar pernele de decor colorate asigură o poziţie confortabilă.

Aramis Feeling
Modularitatea MOOD oferă multiple posibilităţi de amenajare pentru casa ta » aramisfeeling.ro

 

Publicitate
Publicitate