logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Formmat – un nou brand românesc

Deltastudio a lansat un nou brand de mobilier 100% românesc, în cadrul BIFE-SIM, desfășurat la 19-23 septembrie 2015, având numele generic de formmat. Povestea formmat a început din dorința de a revigora tradiția fabricării de mobilier în România, împreună cu o echipă de creație locală, capabilă să își imprime viziunea tehnică dar și moștenirea autentic românească.

Delta Studio
Mixul dintre diferite materiale este foarte reuşit şi totodată elegant » formmat.ro
Publicitate
Szeklerman  |  25 Septembrie 2015

Fiecare produs formmat transmite pasiunea față de lemn dar și grija față de natură, întregul proces derulându-se în conformitate cu normele de protecție a mediului înconjurător. Piesele de mobilier sunt proiectate de o echipă formată din arhitecți de interior, designeri de produs și artizani în lemn și sunt realizate în fabrica din Piatra-Neamț, îmbinând precizia utilajelor de înaltă tehnologie cu finețea operațiunilor de meșteșug manual al lucrului în lemn. Drumul „de la buștean la mobilier” este parcurs integral în această fabrică, produsele ridicându-se la cele mai înalte standarde, dar fiind accesibile puterii de cumpărare din România.

Delta Studio
Mobilier pentru dormitor din colecţia Formmat » deltastudio.ro

Colecțiile formmat cuprind atât abordări ale stilului clasic, cât și reinterpretări contemporane, fiind împărțite în funcție de zonă (baie/bucătărie) și funcționalitate (zi/noapte), adresându-se persoanelor exigente în alegerile care le influențează viața de zi cu zi.

Delta Studio
Vă doriţi un living cu mult spaţiu şi elegant? Alegeţi mobilierul Baron » deltastudio.ro

Colecția eMOTION (baie și bucătărie) a fost expusă la târgul BIFE-SIM 2015, ce sintetizează două elemente cheie: preocuparea pentru tehnologizare și ideea de mișcare. Principalul atu al conceptului este personalizarea continuă, prin schimbarea elementelor decorative prinse pe suport magnetic. Colecția infuzează locuința cu cele mai noi tendințe în industria fashion – va fi lansată cu plăci decorative semnate de designerul Marie Nouvelle. Colecțiile formmat vor putea fi văzute în showroom-ul Delta Studio Răzoare începând cu luna septembrie.

Delta Studio
Designul bucătăriei este unic iar feţele ceramice de pe frontul principal, sunt interschimbabile » formmat.ro

Delta Studio reflectă de peste 20 de ani pasiunea pentru amenajările de interior de înaltă calitate, fiind la ora actuală singurul brand din România care oferă soluții complete: finisaje, sanitare & spa, mobilier, corpuri de iluminat, tapet, perdele și draperii, implicându-se activ în descoperirea și promovarea celor mai noi tendințe din domeniu.

Delta Studio
În baie alegeţi optimizarea spaţiului cu mobilier OTONO » deltastudio.ro

Publicitate