logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Genidia te ajută să ai o poziţie corectă la birou

Un scaun de birou conceput pentru confort maxim, care se adaptează nevoilor şi caracteristicilor corpului. Dacă nu ai o poziţie corectă a corpului, scaunul te va avertiza sonor… deci tehnologia a ajuns să fie aliatul nostru, nu doar în munca noastră ci şi în menţinerea sănătăţii noastre.

Exposed
Reprezentatul oficial al Antares, Cluj Napoca, oferă consiliere pentru cei interesaţi de noutăţi » genidia.ro
Publicitate
Szeklerman  |  28 Septembrie 2015

Scaunul de birou Genidia este un proiect revoluţionar creat de Geni Sedia, fiind unic prin multitudinea de funcţii şi ajustări personalizate, oferind un nou nivel de dinamism pentru munca de birou. Scaunul Genidia a luat naştere în urma unui concept de design unic, inspirat din integrarea tehnologiei în umanitate, realizat din materiale atent selecţionate şi soluţii revoluţionare, redefinind tendinţele de dezvoltare a scaunelor de birou.

{ivideo type=youtube|code=eb48ktAU5kA}

Deşi aparent subţire, scaunul are o structură foarte rezistentă şi bine pusă la punct. Dispune de un mecanism sincron antişoc reglabil în cinci poziţii, spătar reglabil vertical şi cu suport lombar ajustabil independent, care oferă o postură ergonomică corectă şi o susţinere adecvată a spatelui, sprijinind colana vertebrală. Designul Genidia este futuristic şi foarte bine gândit, astfel nu doar că este confortabil şi funcţional, dar poate fi integrat perfect în orice spaţiu datorită personalităţii sale (culori şi finisaje variate).

Exposed
Dl. Laczko Attila este cel care a acordat încredere proiectului Genidia şi l-a adus pe piaţa din România » genidia.ro

Publicitate
Publicitate