logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Noblesse Interiors: 3 fotolii din viitor

Pentru cei dornici să iasă din anonimat în propria locuință, mobila din România oferă nesperat de multe opțiuni. Spre exemplu, fotoliul este piesa cea mai indicată să joace rolul unei vedete în living. Iar pentru asta e nevoie de design, culoare, formă ieșite din comun.

n_i-4021
Fotolii aparent desprinse din amenajăriile viitorului/Noblesseinteriors.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Aprilie 2019

Noblesse Interiors poate împlini dorințele clientului de a avea acasă un set de fotolii absolut neobișnuite. Designul trece dincolo de stilul modern, fiind o invitație la a visa o altă realitate. Vă dăm trei exemple!

www.noblesseinteriors.com
Bora Bora este un fotoliu inspirat din conceptul cuștii de aur. Spătarul imită forma unui grilaj specific cuștilor pentru păsări, iar finisajul auriu întregește atmosfera unui lux îndrăzneț. Șezutul este din material textil cu inserții de nasture, asigurând confortul necesar. Fotoliul Bora Bora se potrivește într-un living amenajat în stil contemporan și plin de culoare.

www.noblesseinteriors.com
Shadows este un model de fotoliu în alt registru. Merge pe același principiu al fotoliilor cu spătar înalt, dar forma acestuia e încolăcită fantastic, inspirând suplețe. Șezutul și chiar mânerele fotoliului merg pe același principiu al marginilor răsfrânte, creând impact vizual major. E disponibil în mai multe variante cromatice.

www.noblesseinteriors.com
Kenny reprezintă o combinație de fotoliu și scaun cu un design despre care poți crede orice. Formele rotunde se întrepătrund cu cele ascuțite, ducând la un aspect ultramodern. Spătarul nu este înalt, dar are forma unei deschizături ce promite confort maxim.
Noblesse Interiors face parte din Noblesse Group Internațional și se adresează publicului pasionat de mobilierul luxos, oferind nu doar piese de mobilier, ci și consiliere pe partea de design interior.

Publicitate