logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobila Dalin – Oslo, în interpretare românească

Mobila Dalin ne-a obișnuit deja cu piese de mobilier caracterizate prin explozie de culoare și design interpretat. Ne-a obișnuit inclusiv cu un ritm bun de lansare a noutăților. Așa că după succesul seturilor de dining Teleorman și Tokyo, la finalul anului trecut Dalin a lansat un nou set: Oslo.

oslo-4022
Noutăți de la Mobila Dalin: setul Oslo
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Aprilie 2019

Setul de scaune și masă Oslo a fost lansat la BIFE-SIM 2018, întreg standul Mobila Dalin aducând un stil de amenajare cu totul transformat față de standul de la ediția precedentă. S-a trecut de la accentele pline de culoare și motive etno la un stil sobru, elegant. Astfel, prin comparație cu setul Teleorman, setul de scaune și masă Oslo se potrivește locuințelor amenajate într-un stil scandinav cu accente clasice, reflectate în paleta de culori sobre și forma impunătoare a mesei. În setul Oslo, blatul oval aduce un plus de spațiu la masă și se sprijină nu pe patru picioare suple, ci pe un picior de tip trunchi, stabil și impunător.

Teleorman Scaun și Masă
????????????

Designul este răsturnat în cazul setului Oslo, întrucât comparativ cu setul Teleorman, Oslo plasează accentul de greutate pe masă, nu pe scaune. Scaunele Oslo punctează la capitolul ergonomie și design suplu, lipsind brațele sau spătarul adânc.

www.mobiladalin.ro
Scaunele Oslo

Una peste alta, setul Oslo e pentru familiile ce au depășit ca vârstă avântul originalității și caută confortul stabilității, fără a face rabat de la eleganță.

Publicitate