logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobexpert – trei birouri care nu par birouri

La ce ți-ar folosi un birou care nu pare birou? Acasă ți-ar folosi foarte bine dacă nu dispui pur și simplu de o încăpere special amenajată pentru orele de muncă. Pe de altă parte, chiar și dacă dispui de o cameră pe care s-o transformi în birou, e bine să fii cât mai creativ.

mobexpert-4030
Birouri cu alte funcții aparente/Mobexpert.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Aprilie 2019

Din fericire, piața de mobilă din România e tot mai variată, venind în întâmpinarea clienților cu tot soiul de soluții creative. Biroul de acasă, spre exemplu, poate să arate mai degrabă ca o încăpere primitoare și confortabilă, iar pentru asta Mobexpert are trei modele de birouri atipice.

www.mobexpert.ro
Boulevard Cafe este un birou de colț, numai bun de amplasat pe doi pereți ai camerei. Laturile sunt pe cât de practice și bine prevăzute cu spații de depozitare, pe atât de discrete, datorită designului în stil industrial, bazat pe tușe metalice subțiri ce transmit impresia de suplețe.

www.mobexpert.ro
www.mobexpert.ro
Craft Pro e promovat de Mobexpert sub expresia banc de lucru, însă poate fi foarte bine folosit ca birou în camera copilului. Principala calitate este puterea de depozitare, dar nici designul cu acces din ambele fețe nu e de neglijat. Câtă vreme scaunul de birou nu se vede, Craft Pro poate trece drept o minibibliotecuță.

www.mobexpert.ro
www.mobexpert.ro
Harbour View chiar merită să fie luat acasă. Aparent un dulap cu accente în stil provensal, vorbim de fapt de o stație de lucru pentru cei care lucrează de acasă. Deschizi ușile din lemn și ai acces la un blat pentru laptop și nenumărate spații de depozitare a actelor.
Atenție la un aspect important: pentru oricare dintre aceste modele optezi, trebuie să se potrivească stilului de amenajare deja existent acasă.

Publicitate
Publicitate