logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cherry Tree – masă pentru vinuri

Cei de la Slender Tree nu doar că ne propun piese de mobilă care mai de care mai inedite sub aspectul designului și procesului de confecționare, dar vin cu idei noi în ce privește folosirea anumitor mobile deja tradiționale.

cherry_tree-4031
Cherry Tree, o combinație aromată ca un vin bun/Slendertree.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Aprilie 2019

Spre exemplu, Cherry Tree este recomandată drept o masă pentru vinuri. Adică o masă în jurul căreia să savurezi împreună cu prietenii o sticlă bună de vin. De ce tocmai o masă pentru vinuri? Datorită designului în stil industrial, masculin și sobru, dintr-un mix de materiale naturale. Și datorită procesului manual de confecționare.

Cei de la Slender Tree garantează că masa Cherry Tree este una în genul celor atât de durabile și rezistente în timp încât e de transmis generațiilor următoare. Secretul ține de materialele ingenios combinate: lemn natural, pietriș, cupru și ciment. Numele mesei vine de la culoarea predominantă, nuanța specifică cireșelor negre. Sursa de inspirație a designului este Pădurea pietrificată din Arizona, iar anumite elemente ale mesei Cherry Tree redau chiar câteva dintre fosilele acestei păduri: picioarele din țeavă de cupru, cu un design elaborat, sugerează aripile a doi fluturi preistorici.

www.slendertree.com
Blatul mesei este principala atracție, fiind realizat din bucăți rotunde de lemn de cireș învechit și pietricele, prinse în ciment roșu și îmbrăcate într-un strat de rășină perfect transparentă.
Masa Cherry Tree este recomandată atât pentru spațiile indoor, cât și outdoor, fiind securizată prin fabricație contra apei și umezelii. Nu trebuie însă expusă direct în razele soarelui. Dimensiuni: 75x75x45 cm.
www.slendertree.com
www.slendertree.com

Publicitate
Publicitate