Cherry Tree – masă pentru vinuri

Cei de la Slender Tree nu doar că ne propun piese de mobilă care mai de care mai inedite sub aspectul designului și procesului de confecționare, dar vin cu idei noi în ce privește folosirea anumitor mobile deja tradiționale.

 +4
Cherry Tree, o combinație aromată ca un vin bun/Slendertree.com
  |  

Spre exemplu, Cherry Tree este recomandată drept o masă pentru vinuri. Adică o masă în jurul căreia să savurezi împreună cu prietenii o sticlă bună de vin. De ce tocmai o masă pentru vinuri? Datorită designului în stil industrial, masculin și sobru, dintr-un mix de materiale naturale. Și datorită procesului manual de confecționare.

Cei de la Slender Tree garantează că masa Cherry Tree este una în genul celor atât de durabile și rezistente în timp încât e de transmis generațiilor următoare. Secretul ține de materialele ingenios combinate: lemn natural, pietriș, cupru și ciment. Numele mesei vine de la culoarea predominantă, nuanța specifică cireșelor negre. Sursa de inspirație a designului este Pădurea pietrificată din Arizona, iar anumite elemente ale mesei Cherry Tree redau chiar câteva dintre fosilele acestei păduri: picioarele din țeavă de cupru, cu un design elaborat, sugerează aripile a doi fluturi preistorici.

 +4 www.slendertree.comBlatul mesei este principala atracție, fiind realizat din bucăți rotunde de lemn de cireș învechit și pietricele, prinse în ciment roșu și îmbrăcate într-un strat de rășină perfect transparentă.
Masa Cherry Tree este recomandată atât pentru spațiile indoor, cât și outdoor, fiind securizată prin fabricație contra apei și umezelii. Nu trebuie însă expusă direct în razele soarelui. Dimensiuni: 75x75x45 cm. +4 www.slendertree.com +4 www.slendertree.com


kika: preferințele românilor în materie de mobilă outdoor

Dacă până de curând vedeam în curțile românilor mobilier outdoor din metal și plastic, reprezentanții kika ne asigură că de acum înainte vom vedea o schimbare, cel puțin la nivelul materialului.

 +3
Tendințele anului 2019 în mobilierul pentru exterior/kika.ro
  |  

O veste bună! Evoluăm la capitolul calității estetice și nu numai, astfel că în spațiile lor private  - terase, balcoane, grădini – românii manifestă în ultima vreme tendința de a lăsa în urmă mobilierul de plastic și de a trece la cel din rattan artificial, mult mai plăcut vederii, mai original și schimbând complet decorul, într-un stil cu accente exotice.

„De la an la an, înregistrăm creșteri semnificative pe această categorie de produse, atât din punct de vedere al vânzărilor, cât și din punct de vedere al materialelor și al funcționalității produselor alese. Dacă în urmă cu câțiva ani, mobilierul din metal sau plastic era în topul preferințelor, acum observăm o apreciere mai mare pentru mobilierul din rattan artificial care este mult mai comod”, a precizat Ruxandra Apostolică, Marketing Manager kika România.

Mobilă în tendințele anului 2019
Pentru amenajarea spațiului de relaxare din grădină sau balcon, kika lansează o colecție de mobilier de grădină care răspunde nevoii de economie a spațiului, confort, calitate și durabilitate.  Colecția de grădină cuprinde seturi de mobilier (canapele, fotolii, mese), accesorii și plante artificiale pentru amenajarea completă a spațiului de relaxare. Mobilierul are un design smart, permite o depozitare ușoară, este multifuncțional și poate fi integrat cu ușurință în spațiul de acasă. Astfel, un colțar poate fi transformat cu ușurință în două canapele mici pentru o întâlnire în aer liber mai puțin formală; o masă poate fi ajustată pe înălțime devenind fie masă de dining, fie măsuță de cafea; un pat se poate desface într-o canapea și o băncuță. +3 www.kika.ro
                                                                                  
Produsele pot fi testate în magazine
„Ne dorim ca cei care ne trec pragul să încerce produsele, în așa fel încât să aleagă în final piesele preferate care le vor asigura confortul dorit. Este important ca ei să vadă și sistemele de depozitare sau extindere, să testeze funcțiile relax sau treptele de ajustare a spătarelor. Un alt lucru apreciat de clienții noștri este interacțiunea pe care o au cu consilierii din departament deoarece primesc informații detaliate despre funcționalitatea produselor”, a mai spus Ruxandra Apostolică. +3 www.kika.ro

Noua colecție de grădină de la kika este deja disponibilă în magazine, iar prețurile variază între 179 de lei, pentru un scaun din rattan artificial, și 5.000 de lei, pentru un set format din masă și colțar cu perne.


Domul Igloo 360 – seră și chioșc la un loc!

Igloo 360 este de ceva vreme vedeta spațiilor outdoor din lumea occidentală, adică o construcție de tip dom, foarte simplu de asamblat și care își găsește o grămadă de funcționalități în curțile oamenilor, iar de curând e folosit inclusiv în industria horeca.

 +5
O structură de tip geodezic care poate primi mai multe funcții într-un spațiu exterior/Gardenigloo.com
  |  

Igloo 360 este definiția simplității practice și estetice, un chioșc pentru spațiile outdoor, deși se poate folosi foarte bine și în spații închise, într-o formă romantică de dom. Structura este realizată dintr-un sistem de conectori ușor de asamblat, care nu necesită utilizarea uneltelor tradiționale de tipul ciocan, șurubelniță etc; pentru ancorare stabilă și sigură se folosesc clamele metalice incluse în pachetul domului, plus saci de nisip, de asemenea incluși.

Domul Igloo 360 este disponibil în două variante de îmbrăcăminte: plasă de țânțari, respectiv un material plastic transparent făcut să reziste oricăror condiții de ploaie, ninsoare sau raze puternice ale soarelui. Datorită sistemului de prindere etanșă a husei de baza structurii, domul asigură menținerea unei temperaturi constante, plăcute, putând fi folosit drept chioșc romantic în serile reci de toamnă. Forma geodezică face posibilă păstrarea unei temperaturi uniforme la interior.
  +5 www.gardenigloo.com +5 www.gardenigloo.com +5 www.gardenigloo.com +5 www.gardenigloo.com

În afară de asta, Igloo 360 se poate folosi ca spațiu de joacă amenajat pentru copii în aer liber (sau chiar în casă), seră pentru creșterea plantelor în lunile lipsite de căldură, piscină acoperită – ar merge să amplasezi jacuzzi într-un astfel de dom, în mijlocul naturii. Unii deținători de spații horeca îl folosesc drept corturi de petrecere/separeu pentru clienții cluburilor de noapte în aer liber sau restaurantelor. Dimensiuni: înălțime 220 cm, suprafață la sol 360 cm. Materialele sunt reciclabile.
 


Coral – mobilier confortabil pentru balcon

Pentru că primăvara e deja aici și urmează o vară numai bună de petrecut în aer liber, vă arătăm un set de mobilier ideal pentru balcoanele de apartamente. Coral vine cu un necesar plus de confort, dar are și capacitatea de a transforma complet aerul oricărui balcon românesc.

 +6
Mobilier de balcon, cu reducere de preț/Mobexpert.ro
  |  

Coral de la Mobexpert este un set complet de două fotolii și măsuță, destinate amenajării unui balcon sau terase. Designul este tineresc și prima calitate evidentă a fotoliilor este confortul pe care-l asigură. Cele două fotolii sunt rotunde, tapițeria fiind asigurată de perne masive ce iau perfect forma structurii solide și creează un aspect de cuib. Pernele prezintă marele avantaj de a avea două fețe diferite, una cu model floral și alta uni, astfel că fotoliile Coral de la Mobexpert își pot schimba înfățișarea când simți nevoia de puțină noutate. +6 www.mobexpert.ro +6 www.mobexpert.ro

 +6 www.mobexpert.roStructura setului Coral e din fibră sintetică cu fir rotund, împletite manual și tratate pentru a face față cu bine razelor puternice ale soarelui, ca orice tip de mobilier pentru spațiile outdoor. Cele două fotolii Coral sunt completate de o măsuță de cafea, cu o bază confecționată din același material. Blatul este din sticlă securizată.

 +6 www.mobexpert.ro +6 www.mobexpert.roTotuși, pentru un strop de răsfăț în zilele calde, puteți opta pentru o altă (aparent) măsuță outdoor, dar cu o funcție tare practică: măsuță cu frapieră, model Ice Cooler tot din colecția Mobexpert. Cromatic, Ice Cooler se potrivește de minune cu fotoliile Coral, împreună putând fi folosite pentru a da balconului un aer cu totul personalizat.
 


Balansoare moderne pentru atmosferă de altădată

Foarte puțină lume mai are astăzi prin case, pe balcon eventual, un balansoar. Și totuși, această piesă de mobilier simpatică și prietenoasă a fost zeci de ani la rând nelipsită din atmosfera de familie românească. Astăzi, balansoarul se întoarce cu un nou look.

 +3
Mobilier plin de amintiri/Tapisal.ro
  |  

Balansoarele din lemn natural, create după tipare moderne, au revenit pe piața producătorilor de mobilă din țara noastră. Sunt realizate de Tapisal, o firmă de mobilă din Brăila, cu o experiență în producția de mobilier de circa 25 de ani.

Pornind de la nevoia de legănare după o zi obositoare de muncă, balansoarele Tapisal beneficiază de un design destul de neobișnuit pentru această veche piesă de mobilier, un design modern, împrumutat de la scaunele rustice contemporane. Unghiurile ascuțite au fost înlocuite de margini rotunjite, astfel încât să creeze impresia unei îmbrățișări. Există mai multe modele, simple dar spectaculoase, diferențele ținând de existența brațelor și de forma picioarelor.  +3 www.tapisal.ro

Tapisal confecționează aceste balansoare din lemn stratificat și lemn masiv, cu elemente sculptate și strunjite. Finisajul e unul natural, pentru a încadra aceste piese în stilul rustic actual, iar clienții care-și doresc și un element de maxim confort, pot opta pentru perne tapițate la nivelul spătarului și șezutului.  +3 www.tapisal.ro

O colecție de tradiție!