logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Spacestor – mobilier pentru intimitate

La nivel internațional, designul mobilierului office se reinventează de la o zi la alta. Accentul cade pe nevoia de intimitate și discreție în mijlocul unei aglomerații tipice mediului de lucru. S-a impus deja trendul spațiilor office enorme, deschise, în defavoarea birourilor închise ca niște cutii.

spacestor2-4037
Modern, practic, elegant/Architonic.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Aprilie 2019

Avem deci toată echipa de lucru laolaltă. Totuși, nu toți angajații lucrează la același lucru, fiecare face altceva. Cum rezolvi nevoia fiecăruia de izolare pentru a se putea concentra? Spacestor este unul dintre posibilele răspunsuri.
Spacestor reprezintă „o cabină” inspirată de tradiționala cabină telefonică, numai că acum scopul este de a petrece aici mai mult timp decât cel alocat unei convorbiri telefonice. În locul telefonului, avem o măsuță de folosit ca blat pentru laptop, iar vizavi e amplasată o băncuță de un singur loc, înlocuind cu succes scaunul de birou. Și-n acest fel, vechea cabină telefonică a devenit spațiu office.

www.architonic.com

Spacestor are trei pereți, dar aceștia sunt izolați fonic, permițând angajatului să se izoleze de restul echipei fără să plece însă din mijlocul celorlalți. Cabina este recomandată ca spațiu de lucru, dar în același timp poate folosită și drept o cabină cu adevărat telefonică – un loc în care angajații pot purta convorbiri telefonice fără a deranja fonic pe cei din jur. Spacestor este un produs modular și relocabil, iar ca design, oferă clienților o gamă foarte variată de culori și accesorii.

www.architonic.com

O soluție pe care am dori s-o întâlnim și în România, nu-i așa?

Publicitate
Publicitate