logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

MEBLE POLSKA 2019 – o ediție de succes

Ediția 2019 a târgului MEBLE Polska tocmai s-a încheiat. Au fost câteva zile pline, între 12 și 15 martie, cu rezultate foarte bună în ce privește participarea, dar mai ales rezultatele contactelor de afaceri. Evenimentul a depășit deja statutul celui mai eficient instrument de promovare a exporturilor poloneze în domeniul mobilei, devenind unul de maxim interes internațional.

meble3-4041
Un eveniment de tot mai mare anvergură în Europa de Est/v\:* {behavior:url(#default#VML);}o\:* {behavior:url(#default#VML);}w\:* {behavior:url(#default#VML);}.shape {behavior:url(#default#VML);} Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable{mso-style-name:"Tabel Normal";mso-tstyle-rowband-size:0;mso-tstyle-colband-size:0;mso-style-noshow:yes;mso-style-priority:99;mso-style-parent:"";mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;mso-para-margin:0cm;mso-para-margin-bottom:.0001pt;mso-pagination:widow-orphan;font-size:10.0pt;font-family:"Times New Roman",serif;}Meblepolska.pl
Andreea Chiru  |  15 Aprilie 2019

Circa 22.000 de persoane din 65 de țări au trecut pragul ediției 2019 a târgului MEBLE Polska, desfășurat la Poznan. Cei mai mulți au venit din Germania, dar și state cu greutate în domeniul mobilierului, precum SUA; China, Emiratele Arabe Unite. Lor li s-au adăugat prezențe din Europa Centrală și de Est, ajungând ca unul dintre cei participanți la MEBLE Polska 2019 să fie din afara șării gazdă. Alte cifre:

  • Suprafață: 62.000 mp
  • Organizare: 11 pavilioane
  • Expozanți: 450 companii

În comparație cu ediția anterioară, la MEBLE Polska au fost reprezentanți ai comerțului cu mobilier din țări precum: Arabia Saudită, Cipru, Egipt, Filipine, Gambia, Canada, Qatar, Libia, Madagascar, Mali, Palestina, Portugalia și Tunisia. Ediția 2019 a evenimentului a fost, la fel ca edițiile precedente, o bună bază de stabilire a relațiilor de afaceri între producătorii de mobilă din Polonia, dar nu numai, și distribuitori din alte state ale lumii. Printre expozanții de mobilă s-au numărat și reprezentanți ai industriilor de profil din Belgia, Belarus, China, Croația, Estonia, Irlanda, Lituania, Letonia, Rusia, Slovacia, Ucraina și Italia.

www.meblepolska.pl

În programul ediției 2019 a MEBLE Polska s-au regăsit târgurile de accesorii decorative Home Decor – decorațiuni, corpuri de iluminat, textile și produse destinate băii și bucătăriei. Un moment absolut inedit și un bun exemplu de inițiativă l-a reprezentat Blogger Zone: cinci bloggeri din amenajările interioare au folosit produsele expuse în târg pentru a crea un spațiu plin de fantezie și design. Evenimentul Arena Design, dedicat arhitecților și designerilor de produs, a ajuns cu această ocazie la a 11-a ediție.

www.meblepolska.pl
www.meblepolska.pl

Următoarea ediție a târgului MEBLE Polska, cu evenimentele HOME DECOR și arena DESIGN, va avea loc la Poznan în perioada 25-28 februarie 2020.

Publicitate
Publicitate