logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Exotique: mobilă care e altceva decât pare

Deși este un brand bine cunoscut în România prin exotismul pieselor de mobilier pe care le comercializează, Exotique continuă să ne surprindă. Am descoperit câteva piese de mobilă absolut neașteptate.

exotique-5732
Trei piese de mobilier neașteptate/Exotique.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Septembrie 2020

Brandul Exotique este recunoscut la noi în țară în special pentru mobila în stil vintaje și pentru colecțiile inspirate de culturi orientale. De ceva vreme, în magazinul Exptique sunt tot mai multe piese de mobilier obținute din materiale reciclate, dovedind că brandul acordă atenție problemei privind folosirea responsabilă a resurselor. Căutând printre colecțiile Exotique am descoperit câteva piese de mobilier din materiale reciclate, dar și cu design absolut surprinzător.

Iată un scaun aparent, care de fapt este un taburet cu spătar. Această piesă este din lemn masiv reciclat și poartă denumirea Anuja, având un aspect ușor vintaje, dar mai multe funcționalități. se potrivește în jurul mesei de dining, dar are spătarul detașabil, astfel că poate fi transformat numaidecât și într-un taburet perfect de folosit pe balcon.

www.exotique.ro
www.exotique.ro
www.exotique.ro

Sau ce ziceți de un birou care de fapt este… bar? Această piesă de mobilier pentru living e plină de personalitate și se remarcă drept una de amplasat în cel mai important colț al încăperii. Privindu-l dinspre interior, pare un birou vintage cu spații de depozitare sub formă de sertare și dulăpioare și cu o masă de lucru. Privit dinspre exterior, format rotunjită a piesei arată că e vorba totuși de o piesă de mobilier tip bar, în spatele căreia se pot prepara cele mai exotice cocteiluri. Este din lemn masiv și trestie împletită.

www.exotique.ro
www.exotique.ro

Una dintre piesele de mobilă cele mai… exotice de la Exotique este însă o consolă din lemn masiv care a dat parcă lemnului dreptul la o viață aparte. Pare că ar fi vorba de o bucată de buturugă salvată de la moarte, curățată, șlefuită și lăcuită cu uleiuri ecologice. Are rolul de piedestal pentru vaze sau statuete decorative, dar ea în sine arată precum o piesă de mobilier absolut decorativă.

www.exotique.ro
www.exotique.ro

Sunt doar trei dintre piesele de mobilier fabricate responsabil și cu personalitate pe care le puteți găsi în magazinul Exotique.

Publicitate