logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Tamwood – mobilier pentru pretențioși

Atelierul Tamwood se găsește în Cluj, iar sub acest nume lucrează trei generații de oameni pasionați de mobila din lemn masiv. Piesele de mobilier sunt executate la comandă cel mai adesea, dar există și o serie de produse finite de cumpărat online.

tmw_profil-5496
Lemn de ulm și accesorii metalice/Tmw.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Iulie 2020

Înființat cu ceva ani în urmă, atelierul Tamwood a devenit o adevărată companie modernă, în cadrul căreia clientul să poată fi servit la standarde de calitate și timpi de producție la nivel competitiv. Deși dispun de mai multe piese de mobilier gata fabricate, tâmplarii Tamwood recomandă totuși mobilierul creat pe comandă pentru că poate răspunde perfect nevoilor fiecăruia.

Spre exemplu, mobilierul office a luat avânt în ce privește originalitatea designului și materialelor, piesele de mobilier marca Tamwood fiind confecționate din materiale „clasice”, dar cu un look cât se poate de contemporan.

O colecție recentă de mobilă pentru birou se numără printre cele mai interesante proiecte de mobilă din lemn la comandă ale atelierului Tamwood. S-au folosit doar două materiale – lemn de ulm și accesorii metalice, dar ansamblul cu rol de depozitare se înscrie prin funcționalitate și aspect în stilul minimalist. Pe scurt, o comodă sobră, prevăzută cu spații de depozitare, dar și blat de lucru, respectiv un raft de perete, complet la vedere, ce constrânge la păstrarea obiectelor de birou în cea mai desăvârșită ordine. Piesele de depozitare sunt sprijinite pe picioare metalice, dar nu ating podeaua, transmițând o senzație de plutire, tipică unei amenajări construite cu atenție la detalii.

www.tmw.ro
www.tmw.ro
www.tmw.ro

Despre Tamwood
Totul a început cu un fierăstrău și dragostea pentru piesele de mobilă din lemn masiv. Trei generații ale familiei Tamaș au ajuns să muncească sub același brand, dar atelierul a ținut pasul cu evoluția industriei de producere a mobilier și a fost utilat cu tehnologii moderne. Printre produsele de lemn create sub marca Tamwood se regăsesc și alte obiecte din lemn masiv: ferestre, scări interioare, uși și chiar garduri.
 

Publicitate