logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Casa Rusu a lansat mobilier modular la Târgu Mureș

Magazin nou la Târgu Mureș. În plină stare de alertă, Casa Rusu a deschis azi un showroom cu vânzare, dar în cadrul unui eveniment ușor atipic, adaptat condițiilor de pandemie. Adică în cadrul unei conferințe de presă online.

casa_rusu_conferinta-5500
 Șase colecții de mobilier modular lansate online de CasaRusu.ro
Andreea Chiru  |  16 Iulie 2020

Joi dimineața la ora 9:00, în Târgu Mureș s-au deschis ușile celui mai nou magazin Casa Rusu din România. Inaugurarea a avut loc în condiții de maximă securitate dată fiind situația de alertă, iar conferința de presă s-a desfășurat în mediul online. Carmen Alexandru, director regional Casa Rusu, a anunțat cu acest prilej șase noi colecții de mobilier modular, toate fiind disponibile în magazinul tocmai deschis în Târgu Mureș, dar și în platforma online a producătorului. Este o premieră pentru Casa Rusu, cele șase colecții de mobilier modular adresându-se amenajărilor în stil modern, în special pentru living și dormitor.

„Aveam în plan de mult timp deschiderea unui magazin Casa Rusu în Târgu Mureș, dar în general căutăm spații de showroom foarte mari. Suntem fericiți că am găsit acest spațiu și am putut lansa astăzi acest showroom  în Târgu Mureș”, a declarat Marius Raia, director de expansiune în cadrul Casa Rusu.
În ce privește categoriile de produse Casa Rusu disponibile în magazinul din Târgu Mureș, acestea acoperă o gamă largă de necesități de mobilare: piese pentru livinguri, pentru dining, pentru bucătărie – de la electrocasnice până la mese și scaune. În portofoliul Casa Rusu intră mobilă tapițată și netapițată, dar  și o gamă variată de decorațiuni interioare și accesorii textile.

„Ceea ce ne diferențiază de concurența sunt diversitatea pieselor de mobilă și calitatea. Diversitate pentru că acoperim toate încăperile casei, iar calitatea include atât calitatea produsului, cât și pe cea a serviciilor – servicii de asistență, montaj, asamblare. Fiind vorba de sisteme modulare, se pot configura în funcție de utilitatea cerută de client”, a explicat Marius Raia. Printre aceste servicii există și cel de consiliere, un program de virtual planner pentru configurarea mobilei de living și bucătărie în funcție de dimensiunile cerute de fiecare client în parte. Simulatorul este disponibil și în mediul online pe site-ul CasaRusu.ro.

Categorii de clienți cărora li se adresează cele șase colecții modulare lansate de Casa Rusu la Târgu Mureș – colecțiile modulare tocmai lansate sunt variate ca preț și design, tocmai pentru a satisface cât mai multe categorii de clienți.

Până la finalul anului 2020, urmează să mai fie deschise încă două showroom-uri Casa Rusu: unul în București, și cel de-al doilea în Iași, iar pentru anul 2021 planurile Casa Rusu includ noi magazine de lansat în Craiova, Deva, Turda și Miercurea Ciuc.

www.casarusu.ro
www.casarusu.ro
www.casarusu.ro

 

Publicitate
Publicitate