logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Du’Monde – reduceri și oferte de vară

Vă semnalăm o perioadă tocmai bună pentru schimbarea mobilierului de acasă, indiferent de încăpere. Magazinul Du’Monde desfășoară în aceste luni de vară o campanie interesantă de reduceri la piese de mobilier în vogă.

dumonde-5507
 Colecții de mobilă cu mari reduceri de preț/Dumonde.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Iulie 2020

Până la sfârșitul lunii iulie puteți beneficia de reduceri substanțiale la mobilier pentru casă marca Du’Monde. Fie că e vorba de dormitor, living sau dining, piesele de mobilier cu preț redus pot ajunge să coste chiar și jumătate din prețul inițial. E vorba de o campanie de lichidare a stocului, iar produsele beneficiază și de transport gratuit în toată țara.

Pentru living, cea mai impresionantă reducere de preț este la un model de canapea Chesterfield, stil modern, prevăzută și cu funcție de colțar. Canapeaua are tapițeria din microvelură, un material rezistent și ușor de întreținut. Se oferă garanție pentru 24 de luni și posibilitate de retur în termen de 15 zile.

www.dumonde.ro

Pentru camera copilului, un pat de tip mașinuță beneficiază de o reducere semnificativă de preț în magazinul Du’Monde, de aproape 50%%. Modelul are dimensiunile de 80×160 cm și poartă denumirea Beni, fiind ideal pentru o încăpere amenajată vesel pentru cel mic.

www.dumonde.ro

De o reducere de preț de 41% se bucură și admiratorii stilului provensal – colecția pentru living Provence cuprinde două vitrine și o comodă, în același finisaj alb clasic, confecționate din plăci aglomerate din lemn și MDF. Cele două vitrine sunt dotate cu rafturi la vedere, dar și cu dulapuri cu uși, permițând depozitarea veselei și nu numai.

www.dumonde.ro

Dar dincolo de toate aceste oferte și reduceri, la Du’Monde există chiar și un concurs cu premii care se desfășoară până pe 30 iulie 2020. E vorba de trei premii, astfel:

  • Premiul I – Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Grey
  • Premiul II – Boxspringbett Barcelona topper inclus 160×200 cm
  • Premiul III – Orice covor, la alegerea câștigătorului de pe site-ul oficial Du’Monde.

Mai multe detalii aici.

Publicitate