logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Silvarom – paturi cu tăblie înclinată

Cât de plăcut ar fi să aveți o piesă de mobilier pe care s-o puteți folosi seara și ca spațiu de dormit, dar și ca piesă pentru privit la televizor sau citit o carte? În showroom-ul Silvarom din Baia Mare găsiți astfel de mobilier.

silvarom-5512
Modele de pat tapițat adaptate nevoii de a citi/Silvarombaiamare.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Iulie 2020

Pe scurt, e vorba despre paturi cu tăblie adaptată mai multor nevoi – nu doar de sprijin pentru pernă sau cu rol estetic, ci și cu o funcție practică. Într-un pat cu tăblie dreaptă nu e prea confortabil să privești la televizor sau să răsfoiești o revistă, în schimb o tăblie înclinată este ideală pentru momentele serii dinainte de a adormi.
În showroom-ul Silvarom din Baia Mare sunt disponibile mai multe modele de paturi tapițate cu tăblie înclinată. Iată câteva dintre ele:

Patul E-Dur este un model de pat tapițat în stil modern, dar cu accente clasice asigurate de estetica tapițeriei în carouri. În rest, un pat cât se poate de contemporan, prevăzut cu un sistem inedit de ridicare a spătarului deja înclinat. Cele două perne cu rol de tetiere se pot ridica individual, fiecare partener având libertatea de a privi la televizor în vreme ce celălalt doarme. E-Dur e un pat scund, înălțimea contribuind și ea la senzația de confort și relaxare pe care acest model o asigură dormitorului.

www.silvarombaiamare.ro
www.silvarombaiamare.ro

Patul Milonga disponibil în showroom-ul Silvarom din Baia Mare reprezintă un model la fel de comod, dar cu un plus de design modern. Accentele clasice lipsesc, iar pentru tăblie a fost ales un sistem și mai interesant de înclinare: tetierele sunt de asemenea individuale și se adaptează în mai multe poziții nevoilor proprietarilor. Pot fi înclinate pe spate, parțial sau complet, depinde dacă dormi sau vrei să citești o carte. Patul Milonga este unul tapițat în piele ecologică, deci corespunde cel mai bine unui dormitor contemporan, pentru tineri căsătoriți.

www.silvarombaiamare.ro
www.silvarombaiamare.ro

Varianta cea mai simplă a paturilor tapițate de la Silvarom Baia Mare este modelul Leda, un pat minimalist, cu linii curate și simple, a cărui tăblie înclinată are o formă ușor curbată, pe care se poate sprijini perna în poziția ideală. Evident, tot un pat tapițat, complet alb, dar cu picioare metalice și elegante ce îl recomandă dormitoarelor în căutarea unei atmosfere glamour.

www.silvarombaiamare.ro

Despre Silvarom Baia Mare
Este unul dintre cele mai mare showroom-uri de mobilă din Baia Mare, cu o experiență pe piața furnizorilor de mobilă pentru acasă de circa 20 de ani. Clienții pot personaliza mobilierul preferat, luând legătura cu consilierii magazinului. Pentru cei din Baia Mare, transportul la domiciliu este gratuit. Pentru cei din țară, transportul este de asemenea gratuit la comenzi de peste 5000 de lei.

Publicitate
Publicitate