logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Relax – mobilier pentru sărbători

Nimic nu exprimă mai bine atmosfera zilelor de sărbătoare decât o amenajare bazată pe mobilier care să inspire relaxare. Și inclusiv să o asigure. Este cazul unui colțar de living denumit chiar așa: Relax. Prin elementele incluse și prin dimensiuni este ideal pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă.

relax-6386
Un colțar pentru zile libere./Mlfurnire.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Decembrie 2021

Relax reprezintă varianta cea mai nouă de colțar modern în cadrul magazinului M&L Furnire din Constanța. Este o piesă masivă prin design și dimensiuni, realizată la standarde de înalt confort. Are forma literei L, și se poate executa pe comandă și în alte variante de mărimi. Fiind o piesă creată cu gândul la atmosfera de familie, colțarul Relax intră în categoria mobilierului de mari dimensiuni. Variante: 320×320/ 320×270/ 320×215/ 320×190.

Dotările colțarului Relax îl includ în stilul modern de design, fiind prevăzut cu sistem electric de extensie a șezutului. Tetierele sunt reglabile, asigurând confortul coloanei vertebrale, în mai multe poziții. Un alt element specific stilului modern: colțarul Relax dispune de port USB, amplasat pe una dintre laterale, sub brațul canapelei, permițând încărcarea dispozitivelor precum telefonul mobil sau tableta.

www.mlfurnire.ro

Materiale
Și materialele sunt gândite pe stil modern și la nivel ridicat de rezistență în timp. Structura este din lemn masiv, iar șezutul este obținut dintr-o combinație de spumă Super Ortopedică și un strat de spumă soft. Și tapițeria împlinește criterii de rezistență în timp: dispune de un strat termoflex care scade temperatura corpului cu circa 3 grade, are tratament antipete.

www.mlfurnire.ro

Despre M&L Furnire
Înființată în anul 1999 ca producător și distribuitor de furnire, compania s-a extins treptat ajungând să se mândrească cu un portofoliu de clienți atât din România, cât și din afara țării – SUA, Canada, Italia. Începând cu anul 2009, compania și-a extins domeniul, devenind și distribuitor de mobilier de lux. În acest sens, a deschis un magazin de prezentare în Constanța și urmează să deschidă unul și în Capitală.

 

Publicitate
Publicitate