logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

S-a lansat cea mai nouă colecție de produse Ubikubi 2016 (2)

Andreea Chiru  |  31 Mai 2016

Într-un articol anterior, vorbeam despre cea mai nouă colecție de produse de design, prezentate publicului cu ocazia Ubikubi Summer Party 2016. Cele mai multe dintre aceste produse de mobilă și obiecte de decor se regăsesc și în Piața Amzei, la Romanian Week Design.

Knurly, 201 Studio Design

Sfeșnicele de la 201 Studio Design poartă denumirea de Knurly și au fost create cu dublu rol: practic, pentru susținerea lumânărilor, și estetic, ca obiecte decorative. Formele hexagonale pun în valoare designul minimalist, iar materialele de lucru vorbesc despre trăinicia creației: oțel, cupru, bronz și alamă. Sfeșnicele Knurly au nuanțe de culoare metalică, pentru un aer sofisticat, de vedete ale încăperii.

www.magmob.ro
Knurly - 201 Studio Design

Măsuțe Bend, Dragoș Motica

Ştiți genul de piese de mobilier cu mai multe funcții în raport de imaginația fiecăruia dintre noi? Ei bine, la măsuțele Bend create de Dragoș Motica ne uităm de parcă am vedea cu totul altceva: noptiere, etajere, scaune. De fapt, sunt măsuțe pentru interior si exterior, menite a îndeplini mai multe nevoi. Măsuțele Bend ale lui Dragoș Motica sunt din blat de lemn, cu picioare metalice. Se pot folosi separat, dar împreună capătă un plus de farmec vizual.

www.magmob.ro
Măsuțe Bend, Dragoș Motica

11+1 Eliza Yokina wooden game

Eliza Yokina a găsit un mod de a folosi resturile rezultate de la fabricarea mobilei din lemn masiv în România. În lor să le arunce, designerul a preferat să le dea o formă și să le transforme într-un joc cu rol de stimulare a creativității și organizării. Colecția se numește 11+1 și constă în bucățele de lemn în formă de cubulețe ce pot fi combinate între ele într-o mie de variante. Atunci când nu ne jucăm cu ele, obiectele colecției 11+1 de Eliza Yokina au rol decorativ, de sculptură din lemn.

www.magmob.ro
11+1 Wooden Game, de Eliza Yokina

www.magmob.ro
11+1 din resturi de lemn

Colecția Luna

a lui Alexandru Ioniță se compune de râșnițe pentru piper și sare, instrumente nelipsite din nicio bucătărie. Nu există masă fără sare și piper și, plecând de la prezența lor constantă, Alexandru Ioniță a dat acestor banale obiecte un design pretențios combinat cu o funcție foarte practică. Colecția Luna a necesitat doar două materiale de lucru – lemn de stejar și ceramică.

www.magmob.ro
Luna, de Alexandru Ioniță

Publicitate
Publicitate