logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

S-a lansat cea mai nouă colecție de produse Ubikubi 2016 (1)

Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Mai 2016

Dragoș Motica a făcut senzație cu cel mai nou produs de design al său – lampa Take a Bow, cu o formă absolut inedită, dar de interesul petrecăreților s-a bucurat și lampa "N", de același autor. Diferențele dintre cele două corpuri de iluminat sunt uluitoare, de-a dreptul contrastante.

www.magmob.ro
Cele două lămpi în contrast - N și Take a Bow. Dragoș Motica

Lampa Take a Bow este confecționată din teracotă, are un design robust și creativ, iar lumina se răsfrânge tihnit. Exact invers stau lucrurile cu lampa N, de o grație desăvârșită, marcată de spiritul minimalist și având baza confecționată din marmură românească. Două linii drepte și un led aproape invizibil sunt suficiente pentru a ilumina perfect spațiul de lucru al unui birou oricât de lung. Ambele modele sunt lămpi de birou.

www.magmob.ro
Lampa N, de Dragoș Motica

www.magmob.ro
Colecție nouă Ubikubi 2016

Ana Fetcu-Lupu a lansat o colecție inedită de sfeșnice de lumânare și vaze de flori. Colecția se cheamă Vulcano și formele celor trei piese sunt inspirate de forma și cromatica lavei. Împreună cu lumânările (incluse în oferta de preț), sfeșnicele amintesc de forma unui munte în adâncurile căruia se petrece ceva… Colecția Vulcano, semnată de Ana Fetcu-Vulcano este prezentă până pe 5 iunie și în cadrul expoziției Romanian Design Week, din Piața Amzei, numărul 13.

www.magmob.ro
Vulcano, de Ana Fetcu-Lupu

Colecția Penguin, semnată Dragoș Motica, este formată din trei modele de carafe, fiecare fiind dotată cu capacitatea de un litru. Ce este așa special? Forma! Aproape imperceptibil, carafele sunt prevăzute cu adâncituri realizate după forma degetelor, făcând mânuirea foarte simplă și chiar plăcută. Carafele Penguin sunt din sticlă și au capace din plută, rezistente la uz îndelungat și prietenoase cu mediul.

www.magmob.ro
Carafe Penguin, de Dragos Motica

Colecția Flip, semnată de designerul Ruxandra Sacaliș, este pentru uz în bucătărie, iar designul se bucură de o simplitate și multifuncționalitate pline de șarm. Confecționate din lemn masiv, tăvile Flip au dublu rol: pe o parte sunt menite a sluji ca platouri de servit aperitivele, iar dacă le întorci se transformă în platforme pentru tăiat diverse alimente. Practic și elegant!

www.magmob.ro
Tăvițe de servire Flip, de Ruxandra Sacaliș

www.magmob.ro
Platforme pentru tăiat Flip, de Ruxandra Sacaliș

Va continua!

Publicitate