logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Setul Manhattan schimbă atmosfera din living

În fiecare încăpere există câte o piesă de mobilă capabilă să influențeze radical, eventual chiar să dicteze, stilul interior de amenajare. Pentru living, dominante sunt seturile de canapea și fotolii, așa că azi vă arătăm un astfel de set special, marca Mobila Dalin.

dalin_profil-3566
Amenajări personalizate de un designer în vogă/Mobiladalin.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Septembrie 2018

Canapeaua și fotoliul Manhattan se disting printr-o linie de design curată, accentuată prin șnur decorativ, iar proporțiile mai puțin uzuale oferă un spațiu amplu de relaxare.

www.mobiladalin.ro

Materiale: canapeaua are structura din multistrat și lemn masiv de fag. Pernele de șezut sunt confecționate din spumă memory si poliuretan HR (high resilience) de densitate mare, așezate pe o structură de arcuri sinusoidale, oferind un plus de confort. Pernele de spătar sunt confecționate din poliuretan HR (high resilience) de densitate medie, iar pernele decorative sunt umplute cu puf siliconat. Picioarele reprezintă o structură metalică, dar la cererea clientului pot fi realizare din lemn masiv de fag.
www.mobiladalin.ro

Setul Manhattan nu este un produs extensibil. Pernele de spătar și pernele decorative sunt dehusabile.
Ca design, este un set modern, cu accent pe nevoia de confort a omului contemporan. Mobila Dalin pune la dispoziția clienților o gamă variată de culori satinate, ideale pentru a conferi livingului o notă de eleganță.
 

Publicitate