logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Soluții inedite pentru mobila televizorului tău

De ceva vreme încoace, tot ceea ce folosim în living trebuie nu doar să fie practic și în trend, ci mai ales estetic. Ne referim în special la aparatura electronică, televizorul plat fiind nelipsit din orice living care se respectă. În ce stil de amenajare interioară îl integrăm?

modela.ro_living_bestea-3570
Livingul este spațiul în care petreci majoritatea timpului acasă. Alege mobila care ți se potrivește!/Modela.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Septembrie 2018

Stilul ultramodern

www.vidaxl,ro
Mobilier creat în jurul televizorului - pare desprinsă din viitor!

Ce ziceți  de o adevărată vitrină multimedia? Este dotată cu nenumărate spații de depozitare pentru televizorul cu ecran plat, dar și pentru alte aparate de folosit în living. Vitrina este confecționată din PAL, sub forma unei rame decorative ce încadrează perfect televizorul, dar pe partea laterală este prevăzută cu o etajeră discretă pentru alte obiecte din aceeași categorie. De asemenea, și în partea inferioară, vitrina dispune de alte spații în care să poată fi ascunse aparate audio-video. Vitrina are un finisaj alb mat și negru lucios, o combinație cromatică neutră, ușor de integrat oricărui stil, și vine și cu un sistem de iluminare LED cu lumină albastră.

Stilul clasic

www.mobexpert.ro
O bibliotecă clasică a devenit un model de mobilier pentru vedeta încăperii - televizorul

Corpul tv Step by Step de la Mobexpert împacă rigorile estetice ale aparaturii ultramoderne cu mobilierul în stil clasic, cald, primitor, de casă tradițională. Are designul unei biblioteci foarte subțiri, pe cât de simplă, pe atât de ingenioasă. Dispune de numeroase spații de depozitare, iar aparatura mai puțin prezentabilă, precum și cablurile se pot ascunde în dulapul cu uși culisante pe care se așază televizorul.

E atât de simplu să aveți un living cu personalitate!

Publicitate