logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mark Oliver – Saxo în culori

Mark Oliver este una dintre prezențele recente pe piața producătorilor de mobilă din România. Echipa se compune din tineri talentați, iar prezența lor la târgurile industriei iese mereu în evidență prin creativitatea cu care imprimă amenajării standului personalitatea meselor create.

mark_oliver_saxo-3572
Saxo este o masă pe care clientul o poate personaliza cromatc după cum dorește/Mark-oliver.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Septembrie 2018

Azi vă arătăm masa Saxo, uimitoare prin combinația cromatică mai puțin obișnuită pentru casele românilor. Saxo de la Mark Oliver este o masă de living, de un mare efect estetic. Cu blat din lemn masiv, decupat într-o perfectă formă geometrică, are picioare metalice în forma literei X. Deși modelul nu este unul absolut inovator, modul de execuție a acestei piese de mobilier impresionează prin spiritul tineresc, modern și proaspăt de care dă dovadă.

www.mark-oliver.ro

Ceea ce e și mai interesant ține de posibilitatea de personalizare a acestei mese: producătorul oferă fiecărui client în parte posibilitatea de a alege culoarea picioarelor mesei, din paletarul RAL deja bine-cunoscut. De asemenea, masa Saxo de la Mark Oliver poate fi personalizată și în ce privește dimensiunile, adaptându-se perfect atât familiilor numeroase, cât și celor restrânse.

Despre Mark Oliver
Compania a fost înființată în anul 2016, în inima Transilvaniei, și are ca principală preocupare producția de mese personalizate pentru casele private. Membrii echipei Mark Oliver folosesc exclusiv materiale naturale de cea mai bună calitate: lemn masiv și metal.
 

Publicitate