logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Nomlilo – mobilier pentru… șemineuri

Pentru că am intrat în acea perioadă a anului în care preferăm încă să ne bucurăm de seri lungi pe terasă, dar acestea au devenit tot mai reci, am decis să vă arătăm astăzi o colecție de mobilier outdoor ce rezolvă problema temperaturilor scăzute.

Stand: Nomlilo, Halle 7
O gamă pentru exterior, prezentată în cadrul târgului Spooga+Gafa/Spogagafa.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  01 Octombrie 2018

Ce părere poate să îți facă o astfel de colecție? De la distanță pare o gamă de mobilier outdoor pentru oameni – scaune, mese, băncuțe. Nici pe departe! Toate aceste produse create de brandul Nomlilo (recunoscut deja pentru inovațiile în materie de șemineuri) sunt dedicate focului ce așteaptă să fie aprins pe terasă, într-o răcoroasă seară de toamnă.

Create din materiale rezistente, dar cu un design ce imită suplețea și grația, modelele de șemineu de la Nomlilo au inclusiv rol decorativ, pentru amenajarea spațiului outdoor în stil industrial. Sunt confecționate din material rezistent outdoor, adică din oțel, iar designul este unic, inspirat din plăcerea de a petrece timp afară, chiar pe înserat.

Despre Nomlilo
Cu o experiență de peste 15 ani pe piața internațională, Nomlilo este un brand al companiei Blender Group, și s-a impus deja în conștiința publicului prin produse originale, clar diferențiate de cele ale concurenței, și condusă de o echipă de specialiști ai spațiilor outdoor.

Publicitate
Publicitate