logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bucătăria în stil modern: materiale

Dacă facem o cercetare de piață printre producătorii de bucătării în stil modern vom observa că acest gen de bucătării se fac acum sub forma literelor L sau U, cu un design cursiv, curgător și armonios, prevăzut atât cu elemente practice discrete, cât și cu elemente estetice la vedere – ca dintr-o singură bucată, o bucătărie pentru un singur perete.

bucatarie_materiale_euphoria_com_ro-3576
Un amestec de materiale tradiționale, turnate într-un design contemporan/Euphoria.com.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Octombrie 2018

Dar ce înseamnă stilul modern de astăzi?
Trendul care a luat cu asalt piețele internaționale și se va impune și în România este unul ce combină rusticul cu industrialul – adică lemn și metal. Dacă vorbim despre lemn și metal reciclate, cu atât mai bine. Facem parte dintr-o generație tot mai responsabilă în ce privește resursele naturale, dar și propriile resurse financiare. În acest trend organic își face loc cu mare succes și piatra.

www.idezio.ro

În astfel de bucătării, rolul decorativ revine plantelor verzi, fie ornamentale, fie verdeață comestibilă. Se integrează perfect și sticla, dar cu rol estetic – front al vitrinei sau chiar ca material pentru polițele suspendate. Pentru chiuvetă se preferă inoxul pentru că se curăță foarte ușor după fiecare folosire și are rezistență mare în timp. Materialele sunt tratate astfel încât să reziste la condiții de abur specifice bucătăriei. Și totuși, într-o bucătărie modernă nu prea se mai fac aburi…

Publicitate