logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

În trend: designul sofisticat de suplu!

Să vorbim un strop și despre ce mai fac designerii producătorilor de mobilă și accesorii din afara României. Ei creează mobilier din ce în ce mai simplu, practic și estetic. Trăsătura definitorie: suplețea, indiferent că vorbim de canapea, accesorii de bucătărie sau o bibliotecă.

profil-3581
Câteva noutăți de peste hotare/Thonet.de
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Octombrie 2018

Am ales câteva dintre produsele cele mai apreciate pe plan european., prezentate la ediția 2017 a târgului imm cologne.

Kerman e cea mai nouă și modernă canapea modulară pe care e15 a lansat-o în cadrul târgului de la imm Cologne 2017. Secretul succesului: ușurința și suplețea cu care face trecerea de la canapea standard de hol la colțar pentru living sau șezlong pentru zona de lectură a dormitorului. Evident, este modulară, compusă din elemente ce se pot alătura sau separa fără niciun efort. Cei de la e15 au creat-o cu gândul la echilibrul dintre stilul minimalist de amenajare li nevoia tot mai acută de relaxare.

www.e15.com

Essentials – o colecție esențială de accesorii care să contribuie la puterea de atracție a specialităților culinare. Un producător german, pe nume Girsberger, a lansat o colecție de accesorii din lemn masiv de stejar și alun pentru prepararea și servirea mesei. Oamenii s-au luat foarte în serios, dincolo de calitatea materialelor, designul fiind uluitor de sofisticat pentru niște (să zicem simple) tocătoare, castroane și organizatoare de tacâmuri sau tăvi. Produsele sunt calculate matematic, cel puțin asta inspiră designul lor: precizie, geometrie, minimalism.

www.girsberger.com

String System a descusut lemnul de toate secretele sale. Așa că a trecut la… metal. La imm Cologne, acest producător a prezentat mobilier corp realizat în stil minimalist, foarte bine organizat, fabricat din metal. Rafturi, polițe, dulapuri – toate la un loc sunt asamblate sub forma unui adevărat dressing pentru bucătărie, birou, hol, bibliotecă și alte încăperi ale casei. Sistemul String este revoluționar sub aspectul rezistenței, designului suplu, spațiului mic pe care-l ocupă, raportat cu spațiul de depozitare pe care-l asigură. 

www.string.se

Publicitate
Publicitate