logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Stofele, adevărate bijuterii ale tapiţatelor

Frumuseţea mobilierului tapiţat nu constă doar în forme, ci și în materialul textil cu care este îmbrăcată mobila.  Într-o ultimă fază, stofa face diferența - iei cu tine acasă fotoliul sau canapeaua mult dorită?

Exposed
Frumuseţea colecţiei de hol Cezar este relevantă » simexgrup.ro
Publicitate
Szeklerman  |  30 Octombrie 2015

Cunoaştem cu toţii importanţa stofelor la mobilierul tapiţat. În afară de multitudinea de nuanţe care sunt în stare să-ţi schimbe planurile de acasă, trebuie luate în calcul şi motivele florale sau formele geometrice. Pe lângă toate acestea, intervine şi gradul de rezistenţă şi uzură al stofelor. Textilele reprezintă un factor complex de la care porneşte garanţia calităţii unui mobilier tapiţat.

Simex
Veneţia Lux este o colecţie de mobilier care foloseşte foarte multă stofă de calitate » simexgrup.ro

Despre importanţa acestor lucruri precum şi rolul stofelor în lumea mobilierului stil şi clasic, Simex oferă informaţii preţioase, bazate pe experienţa proprie şi pe cerinţele clienţilor.

 „Indiferent de locul unde este amplasat mobilierul clasic, tapiţeria nu are doar rol funcţional, cât şi o veritabilă completare estetică la design-ul pieselor de mobilier, creând armonie şi intensificând vizual frumuseţea naturală a lemnului.”

Statutul de producători de mobilă din lemn masiv le asigură avantajul de a putea veni în întâmpinarea aşteptărilor şi exigentelor clienţilor printr-o paletă complexă de modele de tapiţerie, care corespund celor mai pretențioase gusturi.

Simex
Scaunele colecţiei Firenze sunt îmbrăcate cu stofă elegantă dar şi rezistentă la uzură » simexgrup.ro

„Foarte importantă este alegerea stofei deoarece ea trebuie să pună în valoare mobilierul, să fie în conformitate cu stilul mobilei, indiferent că este Baroc, Rococo, Renascentist sau cu accente moderne. Finisajul corpurilor de mobilier este deosebit de important în alegerea paletei cromatice pentru tapiţerii. Atât finisajele nuc, nuc-roşcat sau cireş, cât şi cele alb-auriu/argintiu sunt ideale pentru o ambianţă somptuoasă, care reflectă eleganţa la superlativ. Dacă doriţi să aduceţi o notă de sobrietate interiorului, atunci este recomandată tapiţeria în nuanţe închise, de preferat din piele naturală sau stofă în tonuri închise. Dacă doriţi un decor mai jovial optaţi pentru tapiţerie în culori cât mai vii”.

Simex
Foarte importantă este şi designul mobilei dar şi culoarea stofei » simexgrup.ro

Rezistenţa textilelor constituie o importanţă majoră în alegerea tapiţeriei. În opinia producătorului de mobilier clasic Simex,„pielea naturală rezistă foarte bine probei timpului şi în plus este mai moale şi mai fină decât ţesătura textilă. Însă, tapiţeria textilă nu necesită o îngrijire specială, este foarte practică şi uşor de integrat în orice decor”.

Tapiţeriile Mobila Simex sunt atent selectate şi conferă o notă de nobleţe mobilierului prin calitatea foarte bună a fibrei şi design-ul cu motive preţioase. Magazinele Mobila Simex din Bucureşti şi din toată ţara dispun de o gamă variată de mostrare de tapiţerie din piele naturală, goblen, catifea şi stofă, disponibile în multitudine de modele, prin care acoperă preferinţele şi aşteptările clienţilor.

 

 

Publicitate
Publicitate