logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Time-Box: ceasuri FRUCTATE!

Liliana Stoica de la Deco-Box vine cu noutăți pentru casă din ce în ce mai surprinzătoare. Printre cele mai noi accesorii de casă, cu funcții practice, se numără o gamă de ceasuri pentru spațiul de acasă sau cel de la birou.

www.deco-box.ro
Time box de la... Deco Box
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Aprilie 2017

Colecția de ceasuri Time-Box întâmpină primăvara in casele românilor. Cu accente fresh, bold de primăvară, obiectele sunt concepute în ediție limitată și realizate din lemn masiv, pictate manual. Vă prezentăm “Dots”, “Splash”, “Groove” și tradiționalul “Mărțișor”, cu un design vesel, optimist, dornic să inspire renașterea naturii.

www.deco-box.ro
Ceas si vaza pentru flori - Time Box

Cei care sunt în pas cu moda vor aprecia liniile epurate și cromatica fondantă, iar cei cu viziuni homey vor fi atrași de trimiterile către elementele din natură ale acestei colecții de ceasuri de birou. În plus, ceasurile sunt dotate și cu câte o altă funcție: vază de flori și suport de pixuri și creioane. Au fost inspirate de nevoia de a reinventa tradiția Mărțișorului, în sensul de a da românilor ocazia de a face cadouri absolut unice în luna primăverii. Prețurile variază între 63 și 97 de lei și oricare dintre modelele Time-Box poate fi comandat direct de pe site-ul producătorului: www.deco-box.ro

www.deco-box.ro
Un ceas modern, dar traditional

Publicitate
Publicitate