logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

MobilaDalin: piese de mobilă, adaptate dimensiunii spațiului

MobilaDalin își menține statutul de producător de mobilă inovatoare. Dacă până acum designul absolut original al pieselor de mobilă era principala carte de vizită, iată o nouă abordare: colecții de mobilier în mai multe variante de dimensiune.

www.mobiladalin.ro
Două colecții – o familie. De la MobilaDalin
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Aprilie 2017

Vorbim despre două colecții de mobilă care, la prima vedere, sunt una și aceeași. În realitate, cea inițială a fost readaptată pentru locuințele românilor mai restrânse ca spațiu, astfel încât trăsăturile estetice și funcționale ale mobilei să rămână la același standard de calitate.

Oxford este colecția inspirată de Britannia, dar devenită fratele mai mic. Cum stă treaba cu rudele în familia MobilaDalin: colțarul Britannia cu fotoliu s-au bucurat de așa mare succes, încât colecția Oxford (colțar și fotoliu) reflectă designul acesteia, dar la un format mai mic. Adică pentru românii cu spații mai mici.

www.mobiladalin.ro
Canapea Brittania, pentru case spatioase

www.mobiladalin.ro
Canapea Oxford, adaptata spatiilor mai mici

Familia Britannia & Oxford cuprinde colțar și fotoliu, concepute pentru serile cu prietenii, la un pahar de discuții și o farfurie de relaxare.  Colțarul este extensibil, iar tetierele sunt reglabile. Materiale: structură din lemn masiv de fag și multistrat. Spătarul și șezutul sunt prevăzute cu o chingă elastică pentru un plus de confort al poziției. Libertate totală la alegerea materialului (stofă sau piele) și a culorii. Succes la relaxare!

www.mobiladalin.ro
Inclusiv în privința cromaticii, Mobila Dalin oferă mai multe variante de culoare

Publicitate
Publicitate