logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Zetam: măsuță de cafea tradițională

Deși lemnul natural este cel mai adesea folosit pentru fabricarea mobilei în stil masiv, grație robusteții și rezistenței sale, un producător de mobilă din Odorheiul Secuiesc îl folosește pentru a crea piese cu un design proaspăt, tineresc.

www.zetam.ro
Fiecare piesă de mobilă contribuie la atmosfera casei
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Aprilie 2017

Producătorul este Zetam și îl puteți recunoaște la târgurile de profil din țară cu standuri în care domină o atmosferă veselă și luminoasă. Zetam folosește culori deschise, iar piesele de mobilier se adresează întregii familii, dar cu accent pe camera pentru copii. Pentru zona de living, piesele de mobilier reflectă atenția la nevoile de socializare ale tuturor membrilor familiei.

www.zetam.ro
Lemnul natural – cartea de vizită a echipei Zetam

Recent, Zetam a lansat o măsuță de living pe gustul… cafelei. Cochetă, din lemn masiv, de-o înălțime reconfortantă și cu o surpriză: un sertăraș suplu, în care putem ascunde pliculețe de zahăr, ochelarii de citit sau chiar un jurnal secret.

Materiale: lemn masiv și buton metalic atașat sertarului. Ceea ce face această piesă de mic mobilier să fie specială este atenția la detaliile estetice: sculpturi ornamentale, margini rotunjite, picioare c-un design original. Combinația de linii geometrice drepte și rotunde are un puternic impact vizual, asigurând încăperii un plus de personalitate. Este acel gen de mobilier ce incită la relaxare.

Publicitate
Publicitate