logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bucătăria Ballerina: mobilă cu accesorii electrice

Ballerina Kutchen este unul dintre producătorii de mobilă din Westfalia, Germania, specializați în colecții de bucătărie; cu o echipă de 300 muncitori și cu echipamente ultramoderne, compania lansează anual colecții noi.

HyperFocal: 0
HyperFocal: 0
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Aprilie 2017

Ceea ce este însă de maxim interes pentru cei ce folosesc bucătăria nu ține exclusiv de design, ci mai ales de funcționalitate. Așa că vă prezentăm trei elemente de noutate, create de Ballerina Kutchen pentru specularea la maximum a spațiului, dar și pentru ușurarea depozitării și manevrării în bucătărie.

Sistemul de uși glisante SlideLineM 2 se folosește în spațiile de nișă ale bucătăriei, pentru o depozitare extrem de discretă. Ușile alunecă silențios pe șine, în ambele direcții. Se pot folosi și pentru dulăpioare îngropate în perete sau dulapuri la vedete. Mânuirea este foarte simplă și ușoară.

www.ballerina.de
Sliderline - dulapuri in locuri neasteptate

www.ballerina.de
Sliderline - sistem de usi glisante, atat pe verticala, cat si pe orizontala

www.ballerina.de
Sliderline de la Ballerina este pe cat de inovator, pe atat de simplu

www.ballerina.de
Sliderline se potriveste in orice nisa a bucatariei

LegaMove este un soi de lift pentru alimentele din bucătărie. Nu prea îi vedem sensul, dar admirăm ingeniozitatea. Avem un dulap de bucătărie, suspendat, dotat cu uși care se deschid în mod clasic. Interiorul dulapului este prevăzut cu un sistem electric ce acționează ca un ascensor, coborând rafturile cu alimente și făcându-le accesibile și vizibile fără a umbla la uși. Sistemul de coborâre a alimentelor este electric, se acționează printr-o apăsare de buton. Capacitatea de ridicare și coborâre a alimentelor este de 30 kg.

www.ballerina.de
Lega Move: lift pentru dulapuri

www.ballerina.de
Lega Move de la Ballerina

Ce ziceți de niște rafturi electrice de dulap, special concepute pentru aparatura electro-casnică? La prima vedere e o trăsnaie. De fapt, e o super invenție. Aparatul de tocat carne sau cântarul de alimente sau cafetiera pot fi ținute discret, într-un dulăpior cu ușă, fiecare pe câte un raft. Când vrei să le folosește, deschizi dulapul și acționezi raftul pe care se află aparatul; raftul este extractibil și poate fi utilizat ca blat de lucru. Nu mai cari aparatul din dulap pe masă, ci îl folosești direct pe raft.

www.ballerina.de
Raft electric pentru dulapuri inguste

www.ballerina.de
Nu mai e nevoie ca aparatura electrocasnica sa stea la vedere sau sa fie mutata la fiecare utilizare

www.ballerina.de
Simplu si eficient

www.ballerina.de
Vizual, este o solutie minune!

Publicitate