Bucătăria Ballerina: mobilă cu accesorii electrice

Ballerina Kutchen este unul dintre producătorii de mobilă din Westfalia, Germania, specializați în colecții de bucătărie; cu o echipă de 300 muncitori și cu echipamente ultramoderne, compania lansează anual colecții noi.

 +11
 MagMob
Ballerina Kutchen - simplita si eficienta
  |  

Ceea ce este însă de maxim interes pentru cei ce folosesc bucătăria nu ține exclusiv de design, ci mai ales de funcționalitate. Așa că vă prezentăm trei elemente de noutate, create de Ballerina Kutchen pentru specularea la maximum a spațiului, dar și pentru ușurarea depozitării și manevrării în bucătărie.


Sistemul de uși glisante SlideLineM 2 se folosește în spațiile de nișă ale bucătăriei, pentru o depozitare extrem de discretă. Ușile alunecă silențios pe șine, în ambele direcții. Se pot folosi și pentru dulăpioare îngropate în perete sau dulapuri la vedete. Mânuirea este foarte simplă și ușoară.

 +11 www.ballerina.de Sliderline - dulapuri in locuri neasteptate

 +11 www.ballerina.de Sliderline - sistem de usi glisante, atat pe verticala, cat si pe orizontala

 +11 www.ballerina.de Sliderline de la Ballerina este pe cat de inovator, pe atat de simplu

 +11 www.ballerina.de Sliderline se potriveste in orice nisa a bucatariei


LegaMove este un soi de lift pentru alimentele din bucătărie. Nu prea îi vedem sensul, dar admirăm ingeniozitatea. Avem un dulap de bucătărie, suspendat, dotat cu uși care se deschid în mod clasic. Interiorul dulapului este prevăzut cu un sistem electric ce acționează ca un ascensor, coborând rafturile cu alimente și făcându-le accesibile și vizibile fără a umbla la uși. Sistemul de coborâre a alimentelor este electric, se acționează printr-o apăsare de buton. Capacitatea de ridicare și coborâre a alimentelor este de 30 kg.

 +11 www.ballerina.de Lega Move: lift pentru dulapuri

 +11 www.ballerina.de Lega Move de la Ballerina
Ce ziceți de niște rafturi electrice de dulap, special concepute pentru aparatura electro-casnică? La prima vedere e o trăsnaie. De fapt, e o super invenție. Aparatul de tocat carne sau cântarul de alimente sau cafetiera pot fi ținute discret, într-un dulăpior cu ușă, fiecare pe câte un raft. Când vrei să le folosește, deschizi dulapul și acționezi raftul pe care se află aparatul; raftul este extractibil și poate fi utilizat ca blat de lucru. Nu mai cari aparatul din dulap pe masă, ci îl folosești direct pe raft.

 +11 www.ballerina.de Raft electric pentru dulapuri inguste

 +11 www.ballerina.de Nu mai e nevoie ca aparatura electrocasnica sa stea la vedere sau sa fie mutata la fiecare utilizare

 +11 www.ballerina.de Simplu si eficient

 +11 www.ballerina.de Vizual, este o solutie minune!


Blaturile Technotop, în noi variante de culoare și model

Anul 2017 începe cu noutăți de la Kastamonu: sunt disponibile pe piața din România nouă decoruri şi două structuri absolut noi în colecția de blaturi Technotop. Ceea ce înseamnă un plus de diversitate cromatică și estetică pentru casa ta.

 +4
 MagMob
Kastamonu introduce noi culori la tine în casă!
  |  

Blaturile Technotop sunt create din plăci de PAL, laminate prin procese de presare și termoformare. Principalele caracteristici sunt rezistența și durabilitatea, și se întrebuințează atât în bucătărie șî baie, cât și în alte spații ale locuinței, în funcție de nevoile fiecăruia.


Vechea gamă de blaturi Technotop de la Kastamonu este însă completată, iar noile variante de culoare și model reflectă cu multă imaginație cele mai recente tendințe de design prezentate la târgurile și expozițiile de profil din toamna anului trecut - culori puternice, modele supradimensionate de marmură și mozaic, decoruri industriale de beton etc.  Există trei variante de subcolecție: Wood Decor, Fantasy Decor și Uni Colors.

 +4 www.kastamonu.ro Technotop Fabtasy Decor

 +4 www.kastamonu.ro Technotop Uni Colors

 +4 www.kastamonu.ro Technotop Wood Decor
Este disponibil în România și un nou decor metalic care completează subcolecția deja bine-cunoscută românilor. O altă noutate: Kastamonu Romania vine în sprijinul micilor producători și distribuitori, ajustând politica de comenzi minime la blaturile de lucru. Așadar, clienții Kastamonu au acum mai multă flexibilitate, comanda minimă de blaturi de lucru fiind de doar două bucăți.


BLUM: Depozitare perfectă în cele mai înguste spații ale bucătăriei!

Cu soluția practică de la Blum, niciun spațiu nu mai poate rămâne nevalorificat, indiferent de dimensiuni. E vorba despre dulapuri înguste, echipate cu soluții de feronerie de la Blum, ce asigură inclusiv stabilitatea și calitatea mișcării.

Feronerie Blum pentru orice problema/ Blum.com/ro
  |  

Secretul: șinele dispuse în diagonală garantează o mai bună stabilitate laterală și o capacitate de încărcare mare, de până la 20 kg per modul de dulap. Materiale: dulapurile se pot concepe folosind laterale metalice sau de lemn. Calitatea mișcării dată de produsele Blum convinge inclusiv în cazul dulapurilor înguste, prin forțele mici necesare deschiderii și glisării ultra-line, precum şi prin sistemul adaptabil de amortizare BLUMOTION pentru închidere lină şi silențioasă. Niciun spațiu al bucătăriei nu devine astfel un spațiu mort, ci dimpotrivă.


În plus, extragerile totale permit accesul comod în cel mai ascuns colț. Feroneria Blum este utilizabilă universal, făcând posibilă echiparea dulapurilor înguste exclusiv din gama de feronerie deja existentă.
Diversitate: soluția de depozitare în orice tip de spațiu al bucătăriei este realizabilă atât în combinație cu sistemele de compartimentare TANDEMBOX şi LEGRABOX, cât şi cu sistemele de glisare TANDEM şi MOVENTO. Varietatea de combinații permite o personalizare a spațiilor de depozitare în funcție de preferințele și nevoile fiecărei familii.


Mobilă dining: cel mai cerut mobilier de la Elvila

Zona de dining este un concept modern, contemporan, între masa de sufragerie pentru musafiri și masa de bucătărie, pentru uz zilnic. Între cele două zone, epoca modernă a găsit această soluție pe cât de practică, pe atât de estetică.

 +6
 MagMob
Recomandările Elvila în materie de mobilă pentru dining / Elvila.ro
  |  

Și totuși, cu ce mobilăm zona de dining? Am stat de vorbă cu un reprezentant Elvila și iată ce am aflat:
•    Printre cele mai cumpărate sunt piesele de dining de tip bufet, masă și scaune tip clasic. Putem aminti componentele din programele Tudor, Elite, Torra. La acestea se adaugă produsele din pal, cu linii drepte, moderne, în finisajele nuc și stejar sonoma – Venus, Calipso, Tara.

 +6 www.elvila.ro Elvila, set Calipso pentru dining

 +6 www.elvila.ro Set dining Elite de la Elvila

 +6 www.elvila.ro Set Torra pentru dining, propunerea Elvila
•    Dincolo de tradiționala masă cu scaune, de mare utilitate este bufetul – un spațiu de depozitare ideal pentru tacâmuri, veselă de gală, textile pentru decorarea mesei. Acest bufet nu trebuie să arate ca unul de bucătărie, ci ca o piesă de mobilă în stilul unui living modern, iar funcția de depozitare să rămână, pe cât posibil, un mister.
•    În locul scaunelor pentru masă, tot mai mulți români caută să cumpere băncuțe. Avantaje: asigură mai multe spații de ședere, au un look ceva mai contemporan și dau zonei de dining un aer de casă primitoare. O tendință actuală sunt băncile tip colțar, ideale în special pentru locuințele cu suprafețe reduse. În plus, colțarele asigură și o atmosferă mai intimă zonei de dining. Exemple Elvila: colecțiile Korsika, Basel, Roma, Oslo.

 +6 www.elvila.ro Elvila, varianta coltar pentru dining

 +6 www.elvila.ro Elvila, set Venus pentru dining
Recomandarea Elvila pentru zona de dining din casele românilor

Pentru funcția de depozitare, ideale sunt, în funcție de spațiu și buget, atât etajerele la vedere, cât și bufetele cu mai multe sertare. De luat aminte: mesele de dining pot fi prevăzute cu sertare în care putem păstra tacâmuri, veselă de gală și decorațiuni textile.


Oana Grecea, redactor Magmob pe partea de bucătării, vă roagă să țineți cont de un singur lucru atunci când amenajați zona de dining: dacă bucătăria este inima casei, zona de dining este sufletul! Porniți de aici!


Tokyo: explozie de culoare în dining

Mobila Dalin a încheiat anul 2016 cu o surpriză: accent pe culoare, design suplu, dimensiuni ideale pentru casele nu foarte spațioase. Colecția se cheamă Tokyo și se compune din scaune și masă pentru zona de dining a românilor.

 +6
 MagMob
Set Tokyo standard de la Mobila Dalin
  |  

Este una dintre cele mai colorate colecții de dining – mobilă tapițată, cu modele variate, la îndemâna clienților. Scaunele Tokyo sunt extrem de suple ca design, dar foarte stabile din punct de vedere al rezistenței, și grație combinațiilor cromatice ale tapițeriei, se potrivesc atât în zona de dining, cât și cea de living. Modelul standard al scaunului Tokyo de la Mobil Dalin pune în valoare contrastul dintre culorile alb, negru și roșu, iar motivul de inspirație populară al horei asigură un aspect original și proaspăt, capabil să dea personalitate oricărui colț al casei.

 +6 www.mobiladalin.ro

 +6 www.mobiladalin.ro

 +6 www.mobiladalin.ro
Există mai multe variante de combinații cromatice și modele de broderie pentru setul Tokyo de la Mobila Dalin. Producătorul recomandă totuși alegerea variantei de tapițerie din stofă, iar în ce privește culorile, oricare dintre combinații este câștigătoare. În plus, scaunele au tapițerie dehusabilă, deci pot fi cumpărate mai multe modele, pentru a schimba atmosfera încăperii fără costuri dramatice. Picioarele sunt din lemn masiv de fag, demontabile. Masa setului Tokyo are o înălțime de 76 cm și este, de asemenea, din lemn de fag. Pentru a nu încărca vizual conceptul, masa este simplă, disponibilă în mai multe variante de finisaj prin băițuire: stejar, wenge, nuc.

 +6 www.mobiladalin.ro

 +6 www.mobiladalin.ro
Haideți să dăm un strop de culoare zonei în care luăm masa!