logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Pure Talents Contest 2017: cele mai tari invenții de mobilier

Pure Talents Contest este o competiție de design care se desfășoară anual cu ocazia târgului imm cologne 2017. Ca designer aflat în această competiție te simți mai mult decât onorat; ca spectator al concursului te simți fermecat.

www.imm-cologne.com
Concursul pentru talentul pur - Pure Talents Contest 2017
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Aprilie 2017

Iată câteva dintre cele mai neașteptate manifestări de design de produs din cadrul celui mai recent concurs Pure Talents Contest –imm cologne 2017. Nu putem accent pe câștigători, ci pe produsele înscrise în cursa pentru titlu.
Pong – un corp de iluminat cu adevărat uluitor. Nu funcționează cu curent electric, ci cu baterii. Așadar nu este de băgat nicăieri în priză, ci dimpotrivă, de folosit în momentul în care pică rețeaua de curent electric. Grija față de mediul înconjurător este dublată de grija pentru pereții casei – Pong nu se prinde nicăieri de pereți sau tavan, ci se înfășoară pe grindă. Designer: Simon Diener.

www.imm-cologne.com
Pong – design curat

Nascondino – un fotoliu scaun care definește cel mai bine nevoia de relaxare în privat. Funcția de asigurare a intimității este cea mai importantă cu această piesă de mobilă, realizată din lemn, și cu un design inspirat parcă din moda uscătoarelor de păr străvechi, de prin saloanele de coafură. Nascondino este disponibil în două variante: cu clape care ascund doar chipul celui ce se odihnește. Respectiv cu clape lungi, ce acoperă integral utilizatorul. Designer: Pierre-Emmanuel Vandeputte.

www.imm-cologne.com
Nascondino – nu știm de ce, dar ne duce cu gândul la Pinocchio 

Goldwaage – nici dressingul nu poate rămâne mereu același. A fost reinventat, sub forma unui cântar de aur, cântar de modă veche. Dincolo de designul cu totul neașteptat, Goldwaage este și o declrație de transparență și stil minimalist în ce privește… vestimentația. Goldwaage te obligă să îți limitezi garderoba la câteva ținute. Designer: Vera Aldejohann.

www.imm-cologne.com
Goldwaage - are grijă să nu investești tot ce ai în haine

Continuăm lista săptămâna viitoare!

Publicitate
Publicitate