logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Top 5 taburete cu spații de depozitare

Fără să se încadreze într-un singur stil de amenajare interioară, taburetul corespunde nevoii de maximă funcționalitate într-un design minimalist. Taburetul folosește ca piesă pentru ședere, dar, mai nou, vine și cu funcția de depozitare.

taburet-1713
Taburete cu loc pentru depozitare / Placesinthehome.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Octombrie 2016

Adică vorbim despre taburete contemporane, în diverse stiluri de mobilier, dar dotate cu sertare sau lădițe pentru depozitare. Sunt atât de practice aceste taburete, încât în curând s-ar putea să dispară conceptul de simplu taburet, cel tradițional, concentrat exclusiv pe funcția de relaxare. Iată un top 5 al celor mai reușite taburete cu spații de depozitare pe care le puteți cumpăra din România:

1 | Taburet Gabi, Elvila

Este creat din cherestea de fag, pe dimensiuni fixe (40x40x40), și dotat cu o lădiță de depozitare. Taburetul Gabi de la Elvila este disponibil pe comandă, într-o gamă foarte variată de culori și materiale textile (stofe și piele ecologică). Designul minimalist îl recomandă oricărui cămin românesc, aflat în căutare de mic mobilier de maximă utilitate. Se poate folosi oriunde – în living, în dormitor și în camera copilului.

www.elvila.ro
Taburet Gaby, Elvila

2 | Taburet ABC, DecoDepot

Vi-l recomandăm ca piesă de mic mobilier ideală pentru colțul de lectură al casei. Modelul stofei ce îmbracă taburetul ABC de la DecoDepot este în ton cu nevoia de a citi, iar lădița de depozitare de la interiorul taburetului poate funcționa ca mică bibliotecuță – vă puteți depozita acolo cărțile preferate, ochelarii de citit și chiar o mică veioză cu lumină discretă de seară.

www.decodepot.ro
Taburet cu depozitare ABC, DecoDepot

3 | Taburet Double Dizzy White, Somproduct

Este un taburet cu dimensiuni și design romantic, adică pentru cupluri. Taburetul Double Dizzy White are forma unei băncuțe de două locuri, la baza conceptului aflându-se două taburete cuprinse într-unul singur. Material: piele ecologică. Stil: modern. La interior este suficient spațiu de depozitare pentru reviste, carți, CD-uri, iar capacul reversibil este format din două elemente care, răsturnate, au rol de tăviță de cafea. Taburetul Double Dizzy White este o soluție pentru colțul de relaxare în doi.

www.somproduct.ro
Taburet Double Dizzy White, Somproduct

4 | Taburet Hampton, BoConcept

Acest taburet este un pic diferit, în sensul că are dimensiuni generoase, (39x107x107), iar spațiul de depozitare se prezintă sub forma unui raft inclus pe lateral. Taburetul Hampton de la BoConcept este disponibil în mai multe variante de țesătură sau piele ecologică, iar ca design se potrivește stilului clasic, pentru încăperi generoase ca dimensiuni. Taburetul se poate integra colțului de relaxare în fața canapelei sau poate juca rolul unei măsuțe cu depozitare pentru serviciul de cafea.

www.boconcept.com
Model Hampton, BoConcept

5 | Taburet Alix, Retroboutique

Taburetul Alix de la Retroboutique este soluția ideală pentru garsonierele din România. Într-o astfel de locuință nu te-ai gândi să mai pui și un taburet, dar modelul Alix se potrivește perfect chiar la intrarea în garsonieră, în hol, pe post de loc de șezut pentru încălțat și consolă pentru mărunțișurile din buzunar. Taburetul Alix de la Retroboutique este de dimensiuni foarte mici, deci ocupă foarte puțin spațiu, în schimb e dotat și un sertăraș cochet în care se pot ține cheile de la mașină, de la casă și orice alte obiecte de ținut în buzunare.

www.retroboutique.ro
Taburet cu sertar Alix, Retroboutique

Publicitate