logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Trei soluții românești pentru mobilierul TV

Niciun living fără televizor. Dar cum integrezi televizorul în living, în așa fel încât întreaga încăpere să lase impresia de armonie și potrivire perfectă? Și asta în condițiile unei suprafețe deloc generoase, care impune stilul minimalist.

trinell-3549
Andreea Chiru  |  13 Septembrie 2018

Pentru că industria producătorilor de mobilă din România evoluează cu talent, putem alege mobilier special creat pentru televizor. Vorbim de piese inovatoare, create în stil minimalist, fabricate în țara noastră.

www.outlet-mobila.ro

O soluție inedită ar fi comoda multimedia pe rotile! Este o simplă comodă tv, denumită comoda Jeff, prevăzută cu spații de depozitare în care se poate ține aparatura audio-video în cea mai grozavă orânduială posibilă. Roțile atașate comodei o fac ușor de mutat oricând prin living, mai aproape de canapea sau de zona de dinning, rezultând un plus de confort pentru cei dependenți de privitul la televizor. Materialul este MDF, astfel că prețul accesibil reprezintă și el un mare plus.

www.kika.ro

Comoda Color Concept de la Kika e aproape invizibilă, grație materialului transparent din care e confecționată. Adică din sticlă! Designul e cât se poate de minimalist, iar originalitatea acestei comode e dată de impresia de plutire a dulapului special creat pentru cabluri și alte dispozitive multimedia. Pentru a fi cu adevărat o piesă inedită, s-a optat pentru un accent de culoare verde, cu totul neobișnuit pentru un living.

www.somproduct.ro

Stativul TV Cobra reprezintă o opțiune specială, pentru cei foarte îndrăzneți și cu spații atipic amenajate. Este, așa cum îi spune numele, un stativ în formă curbată, pe care se prinde televizorul. Baza poate fi folosită pentru alte dispozitive media sau pentru păstrarea telecomenzii. Stativul Cobra are rotile și dimensiuni reduse, putând fi amplasat chiar și în colțurile cele mai dificile ale încăperii.

Publicitate
Publicitate