Nocturnal Beast – soluții pentru Apocalipsă?

Departe de casă, la marginea unui oraș sau chiar pe ruinele unui oraș distrus, Nocturnal Beast este o creație prietenoasă cu omul. Piesa are numele și chiar aspectul unui monstru, dar funcționalitatea ce asigură supraviețuirea într-un context apocaliptic – adică mobilier și sursă de încălzire și iluminare implicite.

 +3
Mobilier pentru tineri/Imm-cologne.com
  |  

Designerul Yohai Alush din Israel susține că Nocturnal Beast este pentru tinerii ce adoră să dea petreceri în cadru natural sălbatic, însă noi ne-am exprimat deja părerea. Această piesă de mobilier te lasă să șezi comod în natură, în vreme ce îți asigură căldură și lumină. Sunt trei modele de Nocturnal Beast:


PACA – șezutul este din ciment și are în dotare un port audio pentru smartphone, astfel încât să poți asculta la nivel maxim muzica din telefon.
MOE – șezutul din ciment e prevăzut cu pedale, ca la bicicletă. În vreme ce pedalezi, generezi de fapt lumină, pentru tine și cei din jur. E și un bun pretext pentru a face mișcare în natură. +3 www.imm-cologne.com
BENTZ – Rămâne banca tare din ciment, dar la capătul ei e atașat un șemineu. Îl umpli cu vreascuri și lemn, dai foc și ai la picioare toată căldura necesară unei petreceri plăcute în aer liber. +3 www.imm-cologne.com
Nocturnal Beast este creat din două tipuri de materiale: ciment și metal, și are forme inspirate de animalele sălbatice ale timpurilor mitologice. Cu acest spectaculos proiect designerul Yohai Alush a câștigat concursul Pure Talent din cadrul imm Cologne.
 


Decorimob: totul despre pergola bioclimatică

Inovațiile continuă să apară în România, de la spațiile outdoor până la cele HoReCa. Avem deci la dispoziție soluții dintre cele mai estetice și practice pentru amenajarea spațiilor private sau publice, în așa fel încât petrecerea timpului în afară să fie o adevărată plăcere.

 +2
Soluții moderne pentru spații outdoor/Decorimob.eu
  |  

Pergola bioclimatică se adresează în special spațiilor horeca, reprezentând cel mai nou și eficient sistem de protecție contra razelor soarelui, dar și împotriva vântului și a ploii. Acest tip de pergolă se integrează oricărui tip de amenajare arhitecturală, fiind concepută sub forma unei structuri umbroase, în finisaj alb, cu sistem de acționare modern – electric prin buton, sau automatizat prin telecomandă sau smartphone. Sistemul de prindere este în mai multe variante,  fie cu stâlpi de susținere, fie direct pe structura exterioară a clădirii. Este silențioasă si poate fi prevăzută cu sistem de colectare a apei de ploaie. +2 www.decorimob.eu


Lido – fotoliul pentru afară

Mobila Dalin are o noutate pentru vara anului 2018. Este vorba despre fotoliul Lido, o piesă de mobilier ce îndeamnă la relaxare și clipe plăcute împreună cu prietenii. Ca oricare dintre piesele de mobilier concepute de Mobila Dalin, și fotoliul Lido poate fi personalizat cromatic pe gustul clientului.

 +2
Lido - fotoliul pentru spații outdoor/MobilaDalin.ro
  |  

În ultimii ani regăsim Mobila Dalin ca furnizor de mobilier al celor mai populare evenimente culturale și muzicale, iar fotoliul Lido apare în această vară ca o transpunere a atmosferei de petrecere direct în spațiile private ale românilor. Fotoliul Lido pare inspirat de designul fotoliului live, devenit celebru în culisele unor evenimente pentru Untold sau Street Food Festival.

 +2 www.mobiladalin.ro
Lido este un fotoliu pentru spațiile în aer liber, pe balcon, terasă sau chiar în iarbă, realizat din materiale rezistente în condiții outdoor. Confortul este asigurat de umplutura de polistiren și de pernuțele de poliuretan din șezut și spătar. Husa poate fi dată jos, pentru o curățare ușoară. Ca design, fotoliul Lido de la Mobila Dalin are forma unui șezlong, cu spătar adânc și șezut prelung, cât să-ți poți odihni picioarele ca-n pat. Concept: o piesă de mobilier care se adresează unui public tânăr, în căutarea clipelor plăcute.
 


Soluții estetice pentru încălzirea terasei

Balconul sau chiar spațiul amenajat în jurul casei pot fi folosite până toamna târziu, cu condiția să fie vremea frumoasă. Ori să achiziționezi unul dintre dispozitivele tot mai cochete pentru încălzire în spații outdoor.
 

 +6
Dispozitive de încălzire în spațiile exterioare/Semineebio.ro
  |  

Haideți să vedeți câteva invenții smart, denumite șemineuri portabile, pe cât de practice, pe atât de elegante. Au forme și dimensiuni pentru orice gusturi, și se integrează atmosferei outdoor indiferent că sunt amplasate direct în spațiul verde al curții sau într-un balcon deschis.

 +6 www.pefoc.ro
Șemineul Patio este un încălzitor pe gaz, ideal pentru terasă sau grădină. Nu emite sunete sau miros în timpul funcționării. În schimb, te uiți la flacăra lui fascinat și te simți perfect.

 +6 www.pefoc.ro

 +6 www.pefoc.ro
Șemineurile sunt create inclusiv sub formă de foc de tabără, iar cei de la Semineebio.ro le comercializează în două variante – pentru masă, respectiv pentru amplasat în iarbă. Au un design plăcut, simplu și minimalist, ce le permite să contribuie la atmosfera plăcută fără a atrage atenția ostentativ.

 +6 www.nswpeace.org
Mai există și varianta așa-ziselor focuri de tabără cu aspect rustic, mai puțin stilizate și care trezesc parcă nevoia de a sta în jur și a frige niște carne. Recipientele pentru focul de „tabără” pot fi prelucrate din fier, aluminiu sau inox. Multe modele dețin și un capac deasupra, din sârmă împletită, astfel încât flacăra să nu aibă posibilitatea de a se extinde.

 +6 www.ristochef.ro
Încălzitorul Kaliente este și mai special – este integrat unei piese de mobilier. Aceasta înseamnă că în loc să încălzească aerul din jur, sunt încălzite obiectele și persoanele din raza de acțiune a aparatului.


Cum înfrumusețezi ușa și ferestrele?

Pentru că se poartă personalizarea locuințelor, un producător de mobilă și accesorii de lemn din România ne propune ceva nou: ancadramentul pentru uși și ferestre. Se pleacă de la ideea clasicului ancadrament de pat, numai că de data aceasta rolul este pur estetic.

 +7
O nouă modalitate de personalizare a ușilor și ferestrelor: ancadramentul/Lemn-rustic.weebly.com
  |  

Producătorul se numește Lemn Rustic și este din Dâmbovița. Gama de produse este foarte variată, pornind de la decorațiuni pentru casă până la mobilă și accesorii pentru outdoor. Lemn Rustic reprezintă un atelier de tâmplărie în cadrul căruia se execută mobilă și accesorii la comandă. Dincolo de modelele propuse, clienții au posibilitatea să vină cu propriile modele de mobilier și accesorii indoor și outdoor.

 +7 www.lemn-rustic.weebly.com

 +7 www.lemn-rustic.weebly.com

 +7 www.lemn-rustic.weebly.com
Noi vă prezentăm azi ancadramentele pentru ferestre și uși propuse de cei de la Lemn Rustic. Ideea este foarte simplă, inovația constând în ideea de a personaliza la maximum elemente ale casei mai puțin personalizate de regulă – ferestrele și ușile. Ancadramentele se execută din lemn masiv și sunt disponibile atât pentru ușile de interior, cât și cele de exterior. Există o gamă tare variată de modele, atât pentru ferestre, cât și pentru uși, iar clienții pot decide asupra modelului în funcție de stilul de amenajare al casei – rustic, clasic sau modern.

 +7 www.lemn-rustic.weebly.com

 +7 www.lemn-rustic.weebly.com
În ce privește ferestrele, Lemn Rustic propune nu doar ancadramentele cochete, ci și obloanele false, realizate cu aceleași modele precum ancadramentele și la prețuri accesibile – 120 de lei setul. Sunt, de asemenea, din lemn masiv, lăcuite și ornamentate cu diverse elementele decorative. Merită încercat!

 +7 www.lemn-rustic.weebly.com