logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Nocturnal Beast – soluții pentru Apocalipsă?

Departe de casă, la marginea unui oraș sau chiar pe ruinele unui oraș distrus, Nocturnal Beast este o creație prietenoasă cu omul. Piesa are numele și chiar aspectul unui monstru, dar funcționalitatea ce asigură supraviețuirea într-un context apocaliptic – adică mobilier și sursă de încălzire și iluminare implicite.

imm_cologne_pure_talents_nocturnal_beast-3545
Mobilier pentru tineri/Imm-cologne.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Septembrie 2018

Designerul Yohai Alush din Israel susține că Nocturnal Beast este pentru tinerii ce adoră să dea petreceri în cadru natural sălbatic, însă noi ne-am exprimat deja părerea. Această piesă de mobilier te lasă să șezi comod în natură, în vreme ce îți asigură căldură și lumină. Sunt trei modele de Nocturnal Beast:

PACA – șezutul este din ciment și are în dotare un port audio pentru smartphone, astfel încât să poți asculta la nivel maxim muzica din telefon.
MOE – șezutul din ciment e prevăzut cu pedale, ca la bicicletă. În vreme ce pedalezi, generezi de fapt lumină, pentru tine și cei din jur. E și un bun pretext pentru a face mișcare în natură.

www.imm-cologne.com

BENTZ – Rămâne banca tare din ciment, dar la capătul ei e atașat un șemineu. Îl umpli cu vreascuri și lemn, dai foc și ai la picioare toată căldura necesară unei petreceri plăcute în aer liber.
www.imm-cologne.com

Nocturnal Beast este creat din două tipuri de materiale: ciment și metal, și are forme inspirate de animalele sălbatice ale timpurilor mitologice. Cu acest spectaculos proiect designerul Yohai Alush a câștigat concursul Pure Talent din cadrul imm Cologne.
 

Publicitate
Publicitate